Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittim,dinlendim,geldim
tebrıkler abı hastayım su sınarıtlereAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
cranium yazdı:Faruk abi bu sefer yamashita sirtindan almamış zarganayı Gulumse. Sinagrit de güzelmiş ha.

Serkan ben de garipsedimSiyirdimSırtından bekliyordum ama ...Bobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
şerpa yazdı:abi hastayım sanaAlkis dinlenirken bile alıyosun balığı
tesekkurler Hakan..guzel bir dinlence oldu..sizlerede rastgele
cranium yazdı:Faruk abi bu sefer yamashita sirtindan almamış zarganayı Gulumse. Sinagrit de güzelmiş ha.
Sinagritin boyu guzeldi Serkan....ufakta olsa,zargana agizdan tutuldu bu defa
Bul
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı hastayım su sınarıtlereAlkis
tesekkurler Fevzi.....sinagritin cekmesi cok zevkli..diger baliklara benzemiyor..sana da rastgele
Bul
1 ispendek 1 sinagrit tavalık olmuyormu kaptan (bir kişi için)..[Resim: icon7.gif]
Lüfer peşindeyim diyorsun ama tam yemlik zarganayı salmışsın..
Ama pardon başlığı unuttum,sen dinlenmek için çıkmışsın..[Resim: icon7.gif]
Bul
Lakerda yazdı:1 ispendek 1 sinagrit tavalık olmuyormu kaptan (bir kişi için)..[Resim: icon7.gif]
Lüfer peşindeyim diyorsun ama tam yemlik zarganayı salmışsın..
Ama pardon başlığı unuttum,sen dinlenmek için çıkmışsın..[Resim: icon7.gif]
tesekkurler Mehmet abi..
abi tavalik deyince,tavanin buyuklugune bagli,fakat biz aile boyu tavalik diyoruz..bir kisiye yeterde -artar onlar...
zarganaya gelince,bizim burada tekneden luferi genelde sirti ile avlariz...o Nihatin yaptigi av sekli burada uygulnmiyor,bilmiyorum neden..birde cok kancayi,bir baligin uzerine sarip(sardalyanin genelde)atilir...son olarak sardalya ile yemli,kostekleri celik telden lufer paragati atilir..bizler luferi boyle avliyoruz..zargana ondan iade edildi...
benim favori lufer rapalam asagidaki
rsatgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Mehmet abi..
abi tavalik deyince,tavanin buyuklugune bagli,fakat biz aile boyu tavalik diyoruz..bir kisiye yeterde -artar onlar...
zarganaya gelince,bizim burada tekneden luferi genelde sirti ile avlariz...o Nihatin yaptigi av sekli burada uygulnmiyor,bilmiyorum neden..birde cok kancayi,bir baligin uzerine sarip(sardalyanin genelde)atilir...son olarak sardalya ile yemli,kostekleri celik telden lufer paragati atilir..bizler luferi boyle avliyoruz..zargana ondan iade edildi...
benim favori lufer rapalam asagidaki
rsatgele

Faruk abi iğneler paslanıyor dikkat.Değişim vakti gelmiş gibi...
Balıklara tetanoz iğnesi yaptırmak gerekecek yoksaSiyirdim
Şaka bir yana, Allah korusun herhangi bir yerine değer, sıkıntı olmasın....
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi iğneler paslanıyor dikkat.Değişim vakti gelmiş gibi...
Balıklara tetanoz iğnesi yaptırmak gerekecek yoksaSiyirdim
Şaka bir yana, Allah korusun herhangi bir yerine değer, sıkıntı olmasın....
Rastgele...
HappyHappyHappy
abi supersiniz yaw..sizede bir sey gostermeye gelmiyor..Siyirdim
tamam yaw tamam..kizmayin degistiririz,hele lufer bir baslasin...birazda sirti baslasin
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy
abi supersiniz yaw..sizede bir sey gostermeye gelmiyor..Siyirdim
tamam yaw tamam..kizmayin degistiririz,hele lufer bir baslasin...birazda sirti baslasin

Aman abi ben uyarmak istedim.Bak bu aşağıdaki olaylar yaşanmamış şeyler değil;
Bu arada bu gibi durumlara karşı tetanoz aşınızı son 5 sene içinde tekrarlatmadıysanız, yeniden 1 doz yaptırmakta fayda var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kasap100 yazdı:Aman abi ben uyarmak istedim.Bak bu aşağıdaki olaylar yaşanmamış şeyler değil;
Bu arada bu gibi durumlara karşı tetanoz aşınızı son 5 sene içinde tekrarlatmadıysanız, yeniden 1 doz yaptırmakta fayda var.
evet ya hep boyle onemli seyleri ihmal ediyoruz...sadece sirtideki kancalar degil,hafiften de olsa(boyle fotodaki gibi degil)paragatta toplarken ellerimize cok defa kanca batiyor...eve gelip tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken anliyorsun farkiSiyirdimSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi