Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittim,dinlendim,geldim
thunderbolt yazdı:Yalçın Abim sebebini yazmış ama ben 1 ay önceden denemelere başlarım Smile Yeni sahteler pırıl pırıl duruyorla , eskitmek lazım Siyirdim Tabi ucuna da bişeyler takılırsa fena olmaz Gulumse
anlasildi Nedim...tarih yaklasiyor..sabirsizlikla bekliyecegiz raporlarini72
Bul
yycolak yazdı:hİzmetİnİzdeyİm.76
AlkisAlkisAlkis
Bul
thunderbolt yazdı:Yalçın Abim sebebini yazmış ama ben 1 ay önceden denemelere başlarım Smile Yeni sahteler pırıl pırıl duruyorla , eskitmek lazım Siyirdim Tabi ucuna da bişeyler takılırsa fena olmaz Gulumse

Allah gönlüne göre versin Nedimcim.
Şimdiden rast gelsin.

Konu dışı bir şey sorayım:
Çanakkalede Levrekçi Hoca denilen biri vardı.
Adamcağız hergün birkaç tane levrek vururdu dalarak.
Levrek satarak kendine güzel bir servet yapmış.
Tanırmısın?...
Bul
thunderbolt yazdı:Abi o zaman 15 Kasım'a kadar en kallvisinden bir tane tutman gerekiyor.Ondan sonra beni kimse tutamaz SiyirdimBurda Faruk Abime de bir nevi söz vermiş oldum 76
Hadi bakalım Nedim sana bol şanslarAlkis
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Allah gönlüne göre versin Nedimcim.
Şimdiden rast gelsin.

Konu dışı bir şey sorayım:
Çanakkalede Levrekçi Hoca denilen biri vardı.
Adamcağız hergün birkaç tane levrek vururdu dalarak.
Levrek satarak kendine güzel bir servet yapmış.
Tanırmısın?...

Tanımıyorum maalesef Mahcup Ama levrek satarak da servet biraz zor olur . O batıkların demirlerini satanlardan olabilir mi acaba Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
orhanekmekci yazdı:Hadi bakalım Nedim sana bol şanslarAlkis

Abi levrekten önce lüfer haberleri gelir zaten Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Tanımıyorum maalesef Mahcup Ama levrek satarak da servet biraz zor olur . O batıkların demirlerini satanlardan olabilir mi acaba Siyirdim
Adam tam bir trofe delisiydi
2-3kilodan küçüklerle işi yoktu
Bul
yycolak yazdı:Adam tam bir trofe delisiydi
2-3kilodan küçüklerle işi yoktu

Yalçın Abim ( affına sığınarak ) o sanki bir şehir efsanesi gibi geldi bana Mahcup Balığın kilosu belli , avlanabilecek miktar belli Wink Hesap ortaya hemen çıkar ama balıkçılar bile ağlıyor be Abim 76 2 sene lüfer çıkmasın millet teknelerini satıyor Wink
Bul
abi hastayım sanaAlkis dinlenirken bile alıyosun balığı
Bul
Faruk abi bu sefer yamashita sirtindan almamış zarganayı Gulumse. Sinagrit de güzelmiş ha.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi