Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12 eylÜl 2009 cumartesİ galata
Evet arkadaşlar Hasta GALATASARAY lı olmama ramen dün galatadaydımmaçamı gitsem balığa mı derken balık aşkı ağır bastı Smile
takımları topladığım gibi galataya koştum şu an galata da pek balık çıkmıyor
çoğu balıkçılar eve eli boş dönüyorlar biras yemli istavrit e takılayım dedim derken bi baktım kamışın ucu horon tepmeye başladı Smile
bi çektim kefal geldi evet evet karidese geldi sonra benim sürekli kefal tuttuğum bi yervar oraya gittim sonuç14 20 kadar kefal yakaladım gece tavasını yaptık süper oldu
ama söyliyim şu an galata çok kısır balık yok doğru düzgün geçen konu açtığım dadediğim gibi ben hala çinekoptan şüpeleniyorum yoldalar ondan dolayı balık kesilmiş olabilirSmile76
Bul
balıkçı_mahmut yazdı:Evet arkadaşlar Hasta GALATASARAY lı olmama ramen dün galatadaydımmaçamı gitsem balığa mı derken balık aşkı ağır bastı Smile
takımları topladığım gibi galataya koştum şu an galata da pek balık çıkmıyor
çoğu balıkçılar eve eli boş dönüyorlar biras yemli istavrit e takılayım dedim derken bi baktım kamışın ucu horon tepmeye başladı Smile
bi çektim kefal geldi evet evet karidese geldi sonra benim sürekli kefal tuttuğum bi yervar oraya gittim sonuç14 20 kadar kefal yakaladım gece tavasını yaptık süper oldu
ama söyliyim şu an galata çok kısır balık yok doğru düzgün geçen konu açtığım dadediğim gibi ben hala çinekoptan şüpeleniyorum yoldalar ondan dolayı balık kesilmiş olabilirSmile76

Mahmut..

Çok iyi olmuş..Ben de geçen gün yemli olarak izmarit ,kefal tutanları gördüm köprüde..

Resim çekmedin mi..Ne güzel anlatmışsın..Yanına bir de resim olsaymış iyi olurmuş..

Bereketli olsun..Rastgele...
Bul
Bereketli olsun Mahmutcum.
Ah birde fotolu olaydı....
Çok güzel anlatmışsın balıkta var tebrikler.Afiyetolsun.
Bul
mahmut eline sağlık avın güzel geçmiş resimler olsydı dahad güzel olurdu.Alkis
Bul
Mahmut..bereketli ve afiyet olsun..
rastgele
Bul
bucalıfikret yazdı:mahmut eline sağlık avın güzel geçmiş resimler olsydı dahad güzel olurdu.Alkis
Nerelerdesin kardeş
Yarı uyur vaziyettemisin
Gündüz eve gittiğinde uyumadınmı
Bul
Mahmut bende Beşiktaşlıyım, ilk önce sizi tebrik ederim.
Bende senin gibi yaptım ve cumartesi 5-6 Bft poyraza rağmen balığa gidip parekete attım.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Kefal avın bol ve güzel olsun. Ama bir iki resimde olsa güzel olurmuş
Bul
rast gelsin balıkçı mahmut.bereketli olsun.resim koyamadın ama şu kefali nasıl tuttun.
bu kadar çok kefali, kefalcı ibrahim taktiğiylemi aldın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
anlatman bile insanın av iştahını açıyor birde fotolar olsaydı tadından geçilmezdi olayın rastgele devamı gelsin Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü Woiwodia 5 3,394 29-09-2013, 12:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  2009 öss ösym; murki 6 1,814 13-07-2009, 17:55
Son Yorum: LeVrEkCi
  17.10.2007 -Galata Köprüsünde istavrit çaparisine gelen LÜFER ilerya 16 5,384 18-10-2007, 00:43
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi