Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HAMURUN ZAFERİ
MERHABA BEN KARABÜKTEN EMRAH SİZE HAMURUN ZAFERİNİ ANLATAYIM
GECEN HAFTA KASTAMONUN SEYDİLER BARAJINA İLK DEFA GİTTİK ORDA HERKES MISIRLA TUTUYOMUŞ BİZDE KENDİ YAPTIGIMIZ HAMURLA GİTTİK
5 METRE YANIMIZDAKİ USTA BALIKCILAR MISIRLA BALIK TUTACAZ DİYE UGRAŞIRKEN BİZ AKŞAMA KADAR 14 KİLO BALIK TUTMUŞUZ ONLARDA ALDI BİKAÇTANE CANIM YANİ NEREYE GİDERSENİZ GİDİN YETERLİ YEMLEME İLE HAMUR HERZAMAN İŞ YAPAR.......

TARİFİM:
TAM YAGLI CİVCİ YEMİ
UN VEYA MISIR UNU
YUMURTA
VANİLYA (NE KADAR FAZLA OLURSA O KADAR İYİDİR

NOT: HAMURU YOĞURURKEN KESİNLİKLE SU KULLANMAYIN

HERKESE RASGELE BOL ŞANSLAR

Bul
emrah kardeşim zaten hamur sazanın ilk tercihidir.Ama arasırada ziyafet çekmek için mısır,küspe,çeşitli böcekler menüsünde vardır.Yani diyeceğim hamur her zaman her yerde (denizde bile) iş yapar.
Bul
sen denizi karıstırıyon heralde birader....74 öle denizde her sey işe yaramaz bide zaten denizde herkez avlanamaz...
Bul
serkan81 yazdı:sen denizi karıstırıyon heralde birader....74 öle denizde her sey işe yaramaz bide zaten denizde herkez avlanamaz...
kardeş bende herbalığı hamurla tut demedim ki.ben mesala hamurla çok kefal yakaladım.gelmese hiç gelmez.  
Bul
Tarif güzel paylaşım için teşekkürler
Bul
birazda irmik eklersen daha iyi işe yaradığını görürsün
Bul
teşekkürler abi çok iyi geldi bu tarif hemen deneyeceğim bizim buralarda çok hora geçer bu sağolasınAlkis
Bul
paylaşım için teşekkürler kefal için denemek lazım.Alkis
Bul
Kefal hamura pek gelmez ama farklı bir yöntem mi acaba.Biraz açıklarmısınız.
Taze ekmek içinden parçacığı fazla sıkmadan iğneye takarız genelde.Tabi klasik şamandıralı takımdan bahsediyorum.
Bul
AlkisTebrıklerAlkis

1 gunde ondortkılo balık yakalamak cok hos bır duygu ???

Saygılarımla ,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi