30-08-2009, 20:12
Allah zihin açıklığı versin, bir baba daha ne isteyebilir ki. Hayırlı olsun, hepinizi tebrik ederim.
hemde ikisi birden
|
30-08-2009, 20:12
Allah zihin açıklığı versin, bir baba daha ne isteyebilir ki. Hayırlı olsun, hepinizi tebrik ederim.
30-08-2009, 21:31
kamil ALLAH zihin açıklığı versin
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
30-08-2009, 22:48
kızınıza başarılar dilerim kamil abi allah yollarını açık etsin hayırlı olsun.
balığa hasret yaşamak zor
30-08-2009, 22:56
Kamil Abi , kızınızın üniversite öncesinde olduğu gibi sonrasında da başarılarının devamını dilerim.Allah zihin açıklığı versin , iyi insanlarla karşılaştırsın
![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
31-08-2009, 00:32
Kızınızı tebrik ediyorum..
Allah başarılarının devamını ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin...
31-08-2009, 01:01
Kamil kızını tebrik ederim
![]() ![]()
31-08-2009, 01:37
Hayırlı olsun, Ne mutlu sana,darısı bizim çocukların başına.Allah zihin açıklığı versin.Önlerine hayırlı kısmetler çıkarsın.
31-08-2009, 06:31
Kamil ILIPINAR yazdı:benim kızın yetenek sınavı vardı hafta içi boyunca bir ankara ünv. bir hacettepe arasında mekik dokuyup durmuştum nihayet bu sene kazandı hem ank.ünv. hem hacettepe yani anlayacağınız evde bayram vardı dün tercihini hacettepeden yana kullanacağını söyledi artık biraz daha rahatladık bizde bu haberi sizlerle paylaşmak istedim daha önceden haberi olupda başarı dileyen arkadaşlarada teşekkürler Allah mezuniyetinide göstersin Kamilcim. Ne mutlu sana. Kızımızıda senide tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun İnşallah.
31-08-2009, 10:42
Kamil Abi tebrik ederim
![]() En azından sonuç belli olduğu için üzerinden yük kalkmiştir. Allah mezuniyetini de göstersin.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
31-08-2009, 10:57
arkadaşlar hepize teşekkürler zor bir yıl oldu bizim için 6 aydır spor kursu görüyordu sonuç olumlu olunca insan dahada bir ayrı seviniyor kızım hacettepe rekreasyon bölümünü tercih etti ankarayı pas geçti hemde hiç düşünmeden sporun bütün dallarını kapsıyor diyebilirim kısaca artık bundan sonra darısı yetişen gençlerimizde inşallah onlarda istedikjleri bir bölümde okumayk nasip olurda arzularına kavuşurla benim kız 3 senedir mücadele vererek kazandı bu bölümü daha önceleri hep yedek kalmıştı kendisi hep spor okulu istemeşti
![]() ![]() 06-FB-58 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|