25-08-2009, 18:41
benıde aradılar dun aksam sagolsunlar..

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
KemalİZM'İR !
çok çok teşekkür ederim
|
25-08-2009, 18:41
benıde aradılar dun aksam sagolsunlar..
![]() ![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
25-08-2009, 19:04
Muhabbet ve samimiyetle yapılan bu güzelliği gönülden tebrik ederim
![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
26-08-2009, 00:38
valla hepimizi sıraya koymuşlar tek tek aranıyoruz sağolsunlar varolsunlar bu vesile ile muhteşem ikiliye tekrar teşekkür ederim
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
26-08-2009, 08:04
Vaaaaaay
İyi dileklerin güzelleğine bakarmısınız. ![]() Bizi mahçup ediyorsunuz. ![]() Bense bu ziyaretleri ve görüşmeleri bir görev gibi görüyorum. ![]() Çünki sizleri çok seviyorum. ![]() İnsan sevdiklerini sık sık aramazsa sevginin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. ![]() Bu ziyaret ve aramaları rahatsızlık vermeden devam ettirmek isterim. Benim çalışma saatlerim ters (gece) olduğu için bazen zamanı ayarlayamıyorum. ![]() ![]() ![]()
26-08-2009, 11:57
Fikret ve Yalçın a teşekkürler ve tebrikler.
![]()
26-08-2009, 12:00
mehmet abi, sanal ortamdaki dostlukları kalıcı kılmak çok zor. ancak bu site öyle bir site ki, zor olanı başarıyor hep. güzel olmuş.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
26-08-2009, 12:47
arkadaşlar biz teşekkür ederiz her nekadar bire bir görüşmesekte telefonla bir birimizin hal ve hatırını soruyoruz buda bizi memnun ediyor tabiki büyük org olursa tanıma fırsatı iyi olur.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
26-08-2009, 12:58
böyle mesajlar görünce sitemizin değerini herkesin anlaması lazım.çünki bundan başka bir yerde bulmak zor.
![]()
27-08-2009, 08:18
Böyle güzelliklerin sürekli olacağından eminim hepiniz çok değerlisiniz.
Fikret Kardeşimin hiç hayırı yok. Biz bunu devam ettireceğiz İnşallah. Sizleride bekleriz. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
siteye teşekkür | andrail gail | 11 | 2,710 |
16-03-2008, 17:25 Son Yorum: alien13 |