Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Nereye baksan başka bir güzellik.
Allah bu güzellikleri gözet Yarabbim.
Ufuk Hocam bu seferde sen vesile oldun birlikteliğe,hemde İstanbulda.
Sağolasın.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Salı günü 18 Ağustos gecesi Haliçe kokoreç yemeğe gittik. Yakın olanlar ve kefal sevenlere duyurulur. kiloluk balıklar kaynıyor. Böyle bir buluşmadan tatil nedeniyle siteye girecek fırsat bulamadığımdan haberim olmadı. Sizlerin eğlenmiş olması ve balık yapmış olmanız beni sevindirdi. Aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. Artık resimlerinizde idare edecek demekki. Saygılar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
murki yazdı:Salı günü 18 Ağustos gecesi Haliçe kokoreç yemeğe gittik. Yakın olanlar ve kefal sevenlere duyurulur. kiloluk balıklar kaynıyor. Böyle bir buluşmadan tatil nedeniyle siteye girecek fırsat bulamadığımdan haberim olmadı. Sizlerin eğlenmiş olması ve balık yapmış olmanız beni sevindirdi. Aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. Artık resimlerinizde idare edecek demekki. Saygılar.
amca oğlu bende evde sıkılıyorum ne yapsam diye düşünüyorum bi alo desen fena olmazdı
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
akşam eve gidince yükliycem fotoları buradan yüklenmiyor..tabi resimlerde görünüyorsak..
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Öncelikle Nihat,Ozan,Sedat ve Erol kardeşlerime bu güzel buluşma için çok teşekkür ederim.

Sağolsun Nihat tel no mu aldı ,beni hemen aradı ve ayaküstü hemen bir organizasyon düzenlemiş.Benim açımdan son derece zevkli güzel bir akşamdı.Bu vesile ile arkadaşlarımızla tanışmış oldum.İlk eşkina avımı da yapmış oldum böylelikle.Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.Allah ın izniyle tekrar görüşürüz.Ayrı konu açacaktım ama resimler bende olmadığı için biraz bekledim.Hayırlı Ramazanlar dilerim...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Ufuk hocam hoşgeldin gecende eşkinayla tanışmışsın

bu güzel gecenin katılımcılarınıda

teşekkürler arkadaşlar.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
ufuk hocam bizde tesekkur ederiz sizin gibi bir inasanla tanıstıgımız için mutlu oldum saygılar gorusmek üzere.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ufuk hocam seninle tanıştıgıma bende memnun oldum,artık bir ayağın istanbulda olduguna göre daha sık görüşürüz inşallah
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tropheus yazdı:ufuk hocam bizde tesekkur ederiz sizin gibi bir inasanla tanıstıgımız için mutlu oldum saygılar gorusmek üzere.
Sağolasın Sedat ben de çok memnun oldum.Görüşmek üzere selamlar..
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam seninle tanıştıgıma bende memnun oldum,artık bir ayağın istanbulda olduguna göre daha sık görüşürüz inşallah 
Sağolasın Nihat ben de çok memnun oldum.Görüşmek üzere selamlar.Dediğin gibi Allah ın izniyle bir ayağımız İstanbul da artık.
Bu arada yarım saat önce eve girdik.Eskişehir deyim şimdi.Herkese selamlar sevgiler buradan..