Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda av yeri
Nereye baksan başka bir güzellik.
Allah bu güzellikleri gözet Yarabbim.
Ufuk Hocam bu seferde sen vesile oldun birlikteliğe,hemde İstanbulda.
Sağolasın.
Bul
Salı günü 18 Ağustos gecesi Haliçe kokoreç yemeğe gittik. Yakın olanlar ve kefal sevenlere duyurulur. kiloluk balıklar kaynıyor. Böyle bir buluşmadan tatil nedeniyle siteye girecek fırsat bulamadığımdan haberim olmadı. Sizlerin eğlenmiş olması ve balık yapmış olmanız beni sevindirdi. Aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. Artık resimlerinizde idare edecek demekki. Saygılar.
Bul
murki yazdı:Salı günü 18 Ağustos gecesi Haliçe kokoreç yemeğe gittik. Yakın olanlar ve kefal sevenlere duyurulur. kiloluk balıklar kaynıyor. Böyle bir buluşmadan tatil nedeniyle siteye girecek fırsat bulamadığımdan haberim olmadı. Sizlerin eğlenmiş olması ve balık yapmış olmanız beni sevindirdi. Aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. Artık resimlerinizde idare edecek demekki. Saygılar.
amca oğlu bende evde sıkılıyorum ne yapsam diye düşünüyorum bi alo desen fena olmazdı Gulumse
Bul
akşam eve gidince yükliycem fotoları buradan yüklenmiyor..tabi resimlerde görünüyorsak..
Seerf
Bul
ufuk hocama güzel bir avcılık yaptıramadık..havanın rüzgarlı olması ve balığın biraz nazlı olmasından dolayı istenen berekette av yapamadık..gönül isterdiki daha güzel bir havada iyi bir merada ufuk hocama zevkli bir avcılık yaptırmak...inşallah daha uygun bir zamnda süper bir av yaparız.artık bir ayağı burda..tanıştığımıza çok memnun oldum.resimler rastgele doğaçlama çekilmiştir..bazı resimler maximum zoomlanmış neredeyse hücrelerimiz gözükmüşo yüzden yüklemedim...hocamın tuttuğu ve geri saldığı ilk eşkina ve erol abinin eşkinası..saygılar..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
Öncelikle Nihat,Ozan,Sedat ve Erol kardeşlerime bu güzel buluşma için çok teşekkür ederim.Gulumse
Sağolsun Nihat tel no mu aldı ,beni hemen aradı ve ayaküstü hemen bir organizasyon düzenlemiş.Benim açımdan son derece zevkli güzel bir akşamdı.Bu vesile ile arkadaşlarımızla tanışmış oldum.İlk eşkina avımı da yapmış oldum böylelikle.Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.Allah ın izniyle tekrar görüşürüz.Ayrı konu açacaktım ama resimler bende olmadığı için biraz bekledim.Hayırlı Ramazanlar dilerim...
Bul
Ufuk hocam hoşgeldin gecende eşkinayla tanışmışsınGulumsebu güzel gecenin katılımcılarınıdaAlkisAlkisteşekkürler arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
ufuk hocam bizde tesekkur ederiz sizin gibi bir inasanla tanıstıgımız için mutlu oldum saygılar gorusmek üzere.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ufuk hocam seninle tanıştıgıma bende memnun oldum,artık bir ayağın istanbulda olduguna göre daha sık görüşürüz inşallah Alkis
Bul
Tropheus yazdı:ufuk hocam bizde tesekkur ederiz sizin gibi bir inasanla tanıstıgımız için mutlu oldum saygılar gorusmek üzere.
Sağolasın Sedat ben de çok memnun oldum.Görüşmek üzere selamlar..Alkis

LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam seninle tanıştıgıma bende memnun oldum,artık bir ayağın istanbulda olduguna göre daha sık görüşürüz inşallah Alkis

Sağolasın Nihat ben de çok memnun oldum.Görüşmek üzere selamlar.Dediğin gibi Allah ın izniyle bir ayağımız İstanbul da artık.
Bu arada yarım saat önce eve girdik.Eskişehir deyim şimdi.Herkese selamlar sevgiler buradan..Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda 1 Pazar Ne Yapılır (klip) sevimli34 27 5,623 12-02-2011, 18:17
Son Yorum: sevimli34
  istanbulda 1 günüm. SerenaY66 18 3,009 18-06-2008, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  aynalı sazan yeri söylermisiniz?? maceratorr 3 1,852 17-08-2007, 10:48
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi