Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bana ders oldu
bundan 2 sene önce kasim ayıydı babam,abim ve ben balıga gitmistik sabahtan aksama kadar tık demedi hava karardıktan sonra bir iki çapak tutmayı basardık gece bir ara zil sesi duyduk kostuk babam misinayı cekti balık tam kıyıya geldiginde misinadan kurtuldu ben de sanki o anı bekliyormusum gibi balıgın üstüne atladim oldukca sig bi yerdi dizime kadar suya girmisim(hatirladim sey sudan cikiyor oldugumduSmile ) balıgı kıyıya fırlatmısım abim de tutmayı basarmıs ama ne yazık ki olta bizim degil yanımızdaki adamınmıs gece oldugundan farketmemisiz adama insaniyetimizden balıgı verdik ama adam bi tesekkur bile etmedi ben de ıslandıgımla kaldım - bu olay bana ders oldu bundan sonra kendi oltamizdan cektigim balık da olsa suya falan atlamayacagım
Bul
iyi bari adam bide o zevki yaşayamadıgı içibn kavga etmemiş senle Smile
Bul
Demekki o arkadaşımız balıkçı değilmiş öylesine bir iki olta alıp göle atmış "saldım çayıra mevlam kayıra"demiş sende balık heyecanı ile yanan bir balıkçı olarak asılmışsın misineye ama balık senin nasibin değilmiş.Arkadaşın teşekkür etmemesi onun insanlık seviyesidir.sevgiler.
Bul
teşekkür etmekte özür dilemekte birer meziyettir. Bazen öyle kişilerle karşılaşıyoruz,yapılan karşısında teşekkür gereği bile duymayan.Olsun insanlıklarına verelim. Ama Bizler teşekkür etmesini de,özür dilemesinide bilelim...
Bul
bende olsam senin yaptığını yapardım hatta bir daha aynı insana aynı durum olsa yine senin yaptığını yapardım belki teşekkür etmesini hatırlar diye tabi birazcık insanlık varsa
tebrik ederim sen bekleneni yapmışın
Bul
O anları böyle yaşamasaydın şimdi konusu bile olmayacaktı.ve sen ders için belki ıslanmaktan beter olabilirdin.Ayrıca sen bunları o kişi için yapmadın ve seni kimse itmedi.İşte bu yüzden bunlar ders oluyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğanın Bana Sürprizi aygroup 31 4,762 18-01-2009, 20:45
Son Yorum: aygroup
  bu da ders oldu:) Ege 3 1,739 09-12-2006, 15:06
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi