Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allah`larindan bulsunlar
Faruk abi gene mi ya!!!
Bu hırsızlık olayları hiçbiryerde maalesef bitmiyor.
Geçmiş olsun.Aman motordaki civataları sağlamla abi.
Yoklamayı çeken, Allah muhafaza yarın tedarikli gelebilir.
Önlemleri arttırmak lazım.
Öneri: Branda altına açıldığında basit bir düzenekle alarm(sesli ve mesajlı) sistemi kurulabilir.Yaz sonu biz yapmayı düşünüyoruz...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun faruk abi elleri kırılsın inşallah şerefsizlerin Rolleyes

fish or die yazdı:Allahından bulsun böyle adi insanlar daha öncede yazdım artık öyle bir devirki motoru bırak tekneyi bile yükleyip eve götürmen gerek her seferinde Hadiordan

kasap100 yazdı:Faruk abi gene mi ya!!!
Bu hırsızlık olayları hiçbiryerde maalesef bitmiyor.
Geçmiş olsun.Aman motordaki civataları sağlamla abi.
Yoklamayı çeken, Allah muhafaza yarın tedarikli gelebilir.
Önlemleri arttırmak lazım.
Öneri: Branda altına açıldığında basit bir düzenekle alarm(sesli ve mesajlı) sistemi kurulabilir.Yaz sonu biz yapmayı düşünüyoruz...
tesekkurler Nihat,Murat ,Bahadir...
konudada yazdim,ben tedbir olarak(daha evvel) vidalarin pasolarini bozun diyordum ya//bunu asmislar,marangos Ibrahimin vidalarii kesmisler
sadece aman Allah korusun,buyuk laf soylemek istemiyorum,o benim mmotordaki kilit gibi olanlar kurtulmus,birde eski motorlar

[Resim: attachment.php?attachmentid=13604&stc=1&...1233762349]
Bul
Faruk abi sana ve tüm arkadaşlarına çok geçmiş olsun diyorum.
ne desek boş bu insanların Allah dan korkusu yok zaten olsa böğle şeyler yapmazlar.herkezin dediği gibi bunlar sizin orayı maden gibi görüyorlar anlaşılan sürekli geldiklerine göre.
ışıklandırma olayı nasıl abi o bölgede eyer yetersizse ışıklandırmak ve bir kamera yerleştirmek ama şöyle büyük birtane içi boş bile olsa gözükmesi birde uyarıcı bir yazı baya bir etkili olacakdır.kardeşinden bir öneri...Yav hiç olmadı gelir ben nöbet tutarım.Siyirdim şekil itibarıyla caydırıcıyımdır.
Bul
tatar35 yazdı:Faruk abi sana ve tüm arkadaşlarına çok geçmiş olsun diyorum.
ne desek boş bu insanların Allah dan korkusu yok zaten olsa böğle şeyler yapmazlar.herkezin dediği gibi bunlar sizin orayı maden gibi görüyorlar anlaşılan sürekli geldiklerine göre.
ışıklandırma olayı nasıl abi o bölgede eyer yetersizse ışıklandırmak ve bir kamera yerleştirmek ama şöyle büyük birtane içi boş bile olsa gözükmesi birde uyarıcı bir yazı baya bir etkili olacakdır.kardeşinden bir öneri...Yav hiç olmadı gelir ben nöbet tutarım.Siyirdim şekil itibarıyla caydırıcıyımdır.
tesekkurler Erdal..limanin isiklandirmasi bu sene super..(gectigimiz seneler iyi degildi)
kamera olayi mantikli..fakat gelecek olan onu bir-iki gun evvelden gelir kirir..
son teklifni,guzel abi..cok tesekkur ederiz76
Bul
tatar35 yazdı:Faruk abi sana ve tüm arkadaşlarına çok geçmiş olsun diyorum.
bir maketini gönder erdal tüm dostlarımıza ve bana tekneye koyalım dursun işe yarar belki Gulumse
Bul
Faruk abi, çok geçmiş olsun bir kilit sayesine ucuz atlatmışsın.
Gerçi aceleri varmış anlaşılan yoksa kilitde çare değil.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey oldu suyun rengi niye öyle?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, çok geçmiş olsun bir kilit sayesine ucuz atlatmışsın.
Gerçi aceleri varmış anlaşılan yoksa kilitde çare değil.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey oldu suyun rengi niye öyle?
tesekkurler Serkan..Allah hepimizin evvela canini sonra malini korusun..
eveeet bekledigim soru senden geldiAlkis
Bizim bu Imaret limani, rodop ilinin en pis limani.Akintilardan gelen pislikler,ve limanin icindeki suyun devir yapmamasindan ,limana giren pislik v.s. limanin icinde kaliyor.Hatta limanda denize cikarken ve limana girerken bazi yerlerde motor dibi taktigindan ,motoru kaldirip calistiriyoruz.
Simdi gelelim suyun rengine,burada kuvvetli poyraz oldugunda limanin pisligi,dipteki camur v,s.haraketleniyor,ve suyun rengini boyle yapiyor..
diyeceksiniz simdi o limanda isiniz ne?iste bu liman bizim balik meralarina en yakin olan liman..ondan bu cileye katlaniyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  allah acil şifalar versin. bucalıfikret 21 5,655 17-05-2014, 18:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Allah rahmet eylesin b.kral 32 6,696 21-02-2011, 12:56
Son Yorum: samsunlu
  Palamut Balığının Üzerinde Allah Yazısı Çıktı çatalca 84 5 2,045 23-11-2006, 17:25
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi