Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allah`larindan bulsunlar
Vay kansızlarHadiordanAllahtan aldığın önlemin işe yaradı Faruk,bu vicdansızlar nasıl sökecekleri üzerinde çalışmalara başlamışlardır yinede ek alınabilecek önlemleride düşünmelisiniz.Hepinize geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Vay kansızlarHadiordanAllahtan aldığın önlemin işe yaradı Faruk,bu vicdansızlar nasıl sökecekleri üzerinde çalışmalara başlamışlardır yinede ek alınabilecek önlemleride düşünmelisiniz.Hepinize geçmiş olsun.
sagol abi,tesekkur ederim
benim aklimin almadigi,bunlardaki,curret ve cesaret...abi bu zamanda limanlarda ,amator ve profesyonel balikci dolu,ornek bir aksam evvel ben paragatlari atmaktan saat 02:00de ciktim,sabah saat 05:00te yine limandaydim..unuttum birde sabaha kadar bizim o bisikletli delikanlida oradaydi sabaha kadar..yani kisin anliyorum da ,yazin ortasinda bu curreti anlamiyorum
Bul
Geçmiş olsun kaptan,şerefsizler heryerde can yakmaya devam ediyor maalesef..
Bul
Lakerda yazdı:Geçmiş olsun kaptan,şerefsizler heryerde can yakmaya devam ediyor maalesef..
sagolasin Mehmet abi..basimdan gectigi gibi,motorlari calinan arkadaslarin durumlarini cok iyi anliyorum
Bul
geçmiş olsun faruk abi ne desek boş bu gibi şerefsiz adamlara üzücü bir olay.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
geçmiş olsun, diğer tekne sahiplerinede çok üzüldüm umarım yapanlar en kısa zamanda cezalarını bulurlar
Dalış Eğitmeni
Bul
faruk geçmiş olsun o işleri yapanlar kansız imansız insanlar kendin yaklıcan cezalarını kendin vercen.Rolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Aretlik hepimize geçmiş olsun Affet öyle hırsızları bir yakalayacam o ..... şeyinden ters çınar ağacına asacan ki başka hırsızlara göz dahi vermek için 96 senin dediğin gibi Allahlarından bulsunlar
aretlik bu işi nasıl yapmışlar acaba ? hemde yakında limanı büyük projoktörlerle ışıklandırlar Verwirrt
Bul
Faruk...

Geçmiş olsun...Yine de sadece mengeneler bırakma güvenliği...Dışarıdan sökülemeyecek gibi (on iki köşe allen cıvata gibi) bir sistemi mutlaka uygula...
Bul
arkadaşlara geçmiş olsun ALLAH'ından bulsunlar önlemin işe yaramış..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  allah acil şifalar versin. bucalıfikret 21 5,655 17-05-2014, 18:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Allah rahmet eylesin b.kral 32 6,696 21-02-2011, 12:56
Son Yorum: samsunlu
  Palamut Balığının Üzerinde Allah Yazısı Çıktı çatalca 84 5 2,045 23-11-2006, 17:25
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi