04-08-2009, 11:57
yalova tatar yazdı:birol meyvenin adı kara yemiş
Teşekkürler bigi için

bahçem
|
04-08-2009, 11:57
yalova tatar yazdı:birol meyvenin adı kara yemiş Teşekkürler bigi için ![]()
04-08-2009, 12:01
Reis maşallah bahçede yok yok bu güzellik yorarmı hiç insanı ne kadar zevklidir kimbilir
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
04-08-2009, 14:23
muratım olurda onunda her gün bakımı var ilacı var seyyar daha güzel .50 liralık havuz 2m çapında çocuklara yetiyor
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-08-2009, 14:53
(Son Düzenleme: 04-08-2009, 15:02, Düzenleyen: SinekOltasi.)
tek kelimeyle müthiş bakımlı bir bahçe. bu kadar bitkiyi yetiştirdiğin için cennetliksin valla. şahanesin abi.
![]()
04-08-2009, 15:13
Erden abi, maşallah bahçende yok yok...Meyva sebze her türlüsü var.
Çok emek harcadığın belli, mahsülleri de alıyorsun. Toprakla bütünleşmek de insanı muhakkak rahatlatıyordur. İnşallah yolumuz düşer de canlı canlı görürüz oraları... Selamlarımla... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
04-08-2009, 15:42
masallah Erden bahcende her sey var...emegine saglik..toprak ugras ister..
bekcinin de bu arada masallahi var,gozleri cakmak gibi ![]()
04-08-2009, 16:33
Tebrikler Erden...
Hayat budur işte...Önümüzdeki ilkbahara bir kovan da arı koy beni dinlersen...Hiç eksik kalmasın... Bereketli olsun...
04-08-2009, 18:06
valla tatarım senin bahçede tam ziyaret edilecek gibi olmuş meyvesinden sebzesine herşey harika çakır desewn ayrı güzel emanete bu kadar güzel sahip çıkılır.. helal olsun tatarıma
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
04-08-2009, 18:33
Köylüm bahçeyi son gördüğümden beri mucize yaratmışsın.Tebrikler.
(Çakır'ın zincirleri sağlam mı? kahvaltılık domates lazım da.. ![]() Bu arada karayemiş için bir eklenti : Yalova'da bol miktarda yetişir,Çiftlikköy belediyesi de cadde,sokak ve park gibi muhtelif yerlerde ağaçlandırma olarak çokça dikmiştir. Meyvesi taze olarak yenir mi denemedim ama Karadenizli bir komşum var marmelatını-reçelini harika yapar ve karadenizlilerin çok iyi bildiğini söyler.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
benim bahçem... | kaya | 10 | 3,231 |
03-05-2007, 16:27 Son Yorum: ALTAYLI |