Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haydin sazan avına
istavritcinin özel olarak yapmış olduğu sazan takımlarıyla yarın saat 12,30da(01/08/2009 )tarihinde ordudan gümüşhana ili kürtün ilçesi baraj gölüne alabalık ve sazan yakalamaya gidilecektir gitmek isteyen arkadaşlar buyursun Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:istavritcinin özel olarak yapmış olduğu sazan takımlarıyla yarın saat 12,30da(01/08/2009 )tarihinde ordudan gümüşhana ili kürtün ilçesi baraj gölüne alabalık ve sazan yakalamaya gidilecektir gitmek isteyen arkadaşlar buyursun Gulumse
Bol balıklı kazasız belasız avlar dilerim sayın balıkcımSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
şansınız bol olsun iyi eğlenceler.
Bul
hayırlısı olsun.
kazasız belasız bereketli olsun...
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Rasgele sayın abim bol bol resim çek te hiç değlise bizlerde resimlerle avunalım mesailer çok iş ,güç ten balıkçılık yapamıyoruz kendine iyi bak saygılar sayın abim.76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
rastgele M.Ali abi ..bol balikli raporlarini bekliyoruzSeerf
Bul
Tüm katılımcılara bol balıklı keyifli bir av diliyorumSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
istavritci yazdı:istavritcinin özel olarak yapmış olduğu sazan takımlarıyla yarın saat 12,30da(01/08/2009 )tarihinde ordudan gümüşhana ili kürtün ilçesi baraj gölüne alabalık ve sazan yakalamaya gidilecektir gitmek isteyen arkadaşlar buyursun Gulumse

Sağolasın M.Ali...

Davetine teşekkürler...Rastgele...Resimleri bekliyoruz...
Bul
sayın balıkçı erol abim duymasın haberi hemen damlayacağına eminim Gulumserastgele sayın abim Seerf
Bul
Davetin için teşekkürler sayın balıkçım.Tüm katılımcılara rastgele..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi