Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ahmet(mariner8)in karagozleri
29/7/2009 Ahmet (mariner 8) ile baliga gitmeye karar verdik.Biraz sirti,biraz yemli olta.Gumulcine`de kuvvetli poyraz vardi.Limana vardigimizda kuvvetli gunbatisi ile karsilastik.Hi
Saat 19:00 Denizde dalga olmasina ragmen,sirtiye basladik.Kuslar gozukmuyordu72.Ahmet meshur sahte ile avlaniyor,ben yeni sistemin uzerine bir silikon,birde o bendeki ilginc -tuylu kasigi koyup ,denemeler yapiyordum.Ahmet 3 vurus aldi,birde istavrit gelirken kacti.Bende tik yokSnifsinf.Fakat bu sisteme sirti varken ,bir sans daha taniyacagim.
Saat 21:00 Ilk meramiza capamizi attik.Bu merada ilk defa avlaniyorduk,burada hic balikcilik yapmamistik,ve bir deneme yapalim ,dedik.Yarim saat avlandik,bir sey yokHadiordan.
Saat 22:00 Ahmet onun merasina gitmemizi soyledi.Avimiza orada devam ettik.Ilk vuruslar,ilk karagozler gelmeye basladiOhyandan.Az saatte guzel bir yemli olta balikciligi oldu.Saat 23:30 olmustu ki,deniz bizi yormustu ve limanin yolunu tuttuk.
YEM:canli mamun
HAVA:gunduz gunbatisi,gece hafif poyraz
OLTA:4 no, klasik dip oltasi
BALIKLAR:karagozler,mercan,mirmir ve ispariler

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegiyleSeerf

NOT:Ahmet bey,senin meranda yemli oltacilik yapmak guzeldi,tesekkurler76.Simdi ,seni benim meramda paragat avina bekliyorumSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tebrikler demek senin mera paragat için ideal ahmet in mera olta için Alkis ahmet e de afiyet olsunSeerf bozo mu yudumluyor .balıklarda şahane
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun faruk abi,denemelere her zaman devam etmek yeni şeyler bulmak lazım,
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Faruk ve Ahmet ten her zamanki gibi ortaya karışık balık çeşidi....

Tebrikler...Bereketli olsun...

Selamlar...
Bul
Tebrikler Faruk ve Ahmet Bey. Güzel bir çeşit olmuş ortaya. Daha bollarına inşallah. Afiyet olsun. Sizin rapor yazma tarzınızıda çok beğeniyorum. Smile
Rastgele
Bul
ustam61 yazdı:Tebrikler Faruk kardeş.Epey uğraştan sonra nasibinizi almışsınız.Afiyetle yersiniz inşallah.
tsekkurler Hayrettin,evet biraz tatli yorgunuk oldu..sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:tebrikler demek senin mera paragat için ideal ahmet in mera olta için Alkis ahmet e de afiyet olsunSeerf bozo mu yudumluyor .balıklarda şahane
tesekkurler Erden..gerekli duzeltmeyi yaptim...haklisin,ilk mera benim mera gibi anlasilmis...bu yeni bir meraydi..fakat bos cikti(simdilik)Ahmet`in o fotosuna ,bu adam ne yapiyor,diye yazacaktim,ama vazgectim...sizlerede rastgele..ahmet ne ictigini kendi soylesinSiyirdim
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi,denemelere her zaman devam etmek yeni şeyler bulmak lazım,
afiyet olsun rastgele Alkis
tesekkurler Nihat,.simdilik basarisiz bakalim...sizlerede rastgele
aygroup yazdı:Faruk ve Ahmet ten her zamanki gibi ortaya karışık balık çeşidi....

Tebrikler...Bereketli olsun...

Selamlar...
tesekkurler Ahmet abi,,sizlerede rastgele
balıkoltası yazdı:Tebrikler Faruk ve Ahmet Bey. Güzel bir çeşit olmuş ortaya. Daha bollarına inşallah. Afiyet olsun. Sizin rapor yazma tarzınızıda çok beğeniyorum. Smile
Rastgele
tesekkur ederim Birol..sizlerede rastgele
raporlarimi yazdigim tarzi begendiginize sevindim...tesekkur ederim
Bul
Tebrikler Faruk Bey ,
Yine güzel bir av , güzel balıklar elinize emeğinize sağlık tebrik ederim...

AlkisAlkis

Kavun da güzel gitmiştir , hani gece gece...
Smile
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Tebrikler Faruk Bey ,
Yine güzel bir av , güzel balıklar elinize emeğinize sağlık tebrik ederim...

AlkisAlkis

kavun da güzel gitmiştir , hani gece gece...
Smile
tesekkurler Ismail.... denizin ilk saatlerde(sirti sirasinda )calkantili olmasinin disinda )her sey guzeldi...kavunda dahilSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
Aretlikle güzel bir av akşamı geçirmişsiniz ne mutlu sizlereAlkisAhmet kardeşim tam bir görev adamı maşallah aksatmadan yerine getiriyoSiyirdimSeerfAfiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aretlikle güzel bir av akşamı geçirmişsiniz ne mutlu sizlereAlkisAhmet kardeşim tam bir görev adamı maşallah aksatmadan yerine getiriyoSiyirdimSeerfAfiyetler olsunSeerf

tesekkurler Orhan abi..
abi gorev derken,balikcilik gorevi demek istemistim yaw...SiyirdimHappy
kiracak beni yine...yine potmu kirdik neSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8"den ilkbahar bereketi mariner8 21 3,092 11-05-2015, 09:22
Son Yorum: yaser2sultan
  Özlemişim ! ( mariner8 , 6/8/2014 ) mariner8 17 2,752 20-08-2014, 23:24
Son Yorum: mariner8
  mariner8 bu senenin ilk balıkçılığı mariner8 19 2,210 08-01-2014, 17:35
Son Yorum: mariner8