Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir soru ?
LeVrEkCi yazdı:eski 2 kullanıcı adını yenisiyle birleştirdim yazık olmasın eski mesajlarına

valla resmen CODER olmuşsun sen abi maşallahın var Smile benim soruya cevap gelmedi henüz
Bul
olur olur dene Gulumse
Bul
SinekOltasi yazdı:valla resmen CODER olmuşsun sen abi maşallahın var Smile benim soruya cevap gelmedi henüz

Burhan dene derim, o sistemle hayatımın ilk levreğini yakalamıştım, zargana topuna 1.5 metre misina ucu hırsızlı 3 ve 5 no kanca ve canlı ilerya ile.

Bizim sahilde senin düşündüğün sistemle kıyıdan kıraça yakalıyorlar haberin olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ucunada ekmek tak topla kefalleri Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Burhan dene derim, o sistemle hayatımın ilk levreğini yakalamıştım, zargana topuna 1.5 metre misina ucu hırsızlı 3 ve 5 no kanca ve canlı ilerya ile.
Bizim sahilde senin düşündüğün sistemle kıyıdan kıraça yakalıyorlar haberin olsun.

hırsızlı yapmayı bilimiyorm ama deniycem ya levrek ya da kefal SmileSmile misina kaç olsun ?

Uzun_ahmet yazdı:Ucunada ekmek tak topla kefalleri Siyirdim

kaç numara iğne olsun ucunda ? valla öyle diyosan ahmet abi hemen deniyeyim ben onuSmile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Balıkta olmaz diye bişey yok.Birazda şerbet lazım.R.hisarında izmarit için açık attım .Eşkina geldi beni anlatıyolar orda ballının biri buradan eşkina aldı diye.SmileOtakıma karidesi tak kesin eşkina yada orkinoz çokarHappy
Bul
burhan nerelerde gerçekten yaww bakalım nereden çıkıp beni admin yapın beni vip yapın diye konuşmaya başlayacak yine Siyirdimkesin yanlışlıkla mezgite yatıp yarım kiloluk bir lüfer tuttuysa şokundadır yazdan beri SiyirdimHappy
Bul
sitede bir karabatak o gider gider gelir Happynihat bini geçmiş haberin olsun ikisi birleşince Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
burhan sen hiiiiiç istanbullarda uğraşma gel yalovaya biz seni adminde comasterde yaparız Bobo Seerf gel bi bakem .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  soru kzltp 22 3,875 03-12-2010, 23:57
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi