Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbulu terk edicem
arkadaşlar iki turda bitirdiğim karadenız gezimi sona erdirdim şile ile ereğli arası tüm sahıl kasaba ve koylerini gezdim amacım tam anlamıyla yerleşeceğim bundan sonrakı hayatımın tumunu geçirebileceğim yer aramak tı cok güzel yerler buldum ama karadeniz bana cok ters geldi cok acımasız ve hırçın deli dolu beni yer diye düşündüm o yuzden marmara civarında dolaşacagım önümüzdeki günlerde gümüşyakanın ilersinden başlayıp trakya bölgesi ni araştırmak ama deniz feneri bakımcısı arkadaşım tum sahılleri gezdiği için trakya yı pas geç diyo sana göre mudanya süper trilye v.s tavsiye ediyor gidip görmem lazım yaklaşık en geç 4 yıl içinde bu planımı allahın izniyle gerçekleştırmeyi düşünüyorum ormanlık ve denız olması şart mustakıl ev de şart sakın korkmayın evler cok ucuz buraya nazaran bilmiyorum ben boyle hayal ediyorum ve araştıyorum geziyorum kafama gore bır yer bulmaya ve artık orada yaşamaya karar verdim benimde her gece kurduğum hayalim bu arkadaşlar işallah hayal olmaktan cıkar gerçeğe dönüşür
bahçeli bi ev bahcede amatorce sebze ekmek evin arkasında kapalı kumes tavuk v.s evin sol tarafı garaj sağ tarafı tamırhane atölye yakacak ormandan denızden balık amatorce her şeyı üzülmeden sıkılmadan kendını uzmeden yapmak sıkıntı yok stres yok acele yok sakın bi yaşam analatabıliyormuyum
HERKES HAYALİNİ YAZABİLİR ASLINDA BENİM YILLARDIR HAYALİM BU
NİC.İM BİLE robinson
anlayın artık doğal yaşam
bu arada gezerken çektiğim yuzlerce resimden bazılarını paylaşmak istedim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
ve bu arada boluya da uğramıştım gezi sırasında bolu. abanta .kaplıcalar. akçakoca.cebeci.kumcağız.kefgen .kefgen adası.kerpe. ağva .şile devamı geliyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
hayırlısıyla istediğin gibi bir yer bulursun bekir ALLAH gönlüne göre versin Affetgezdiğin yerlerde güzel resimler harika Alkispaylaşım için teşekkürler.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
inşallah , hayırlısıyla.aynı duyguları ben de paylaşıyorum.ALLAH gönlüne göre verir inşallah.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Bekirim allah gönlüne göre versin..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bekir fotolardaki yerler cok guzel.Alkis.paylasim icin tesekkurler
niccin neden robinson oldugu simdi anlasildi...istedigin hayat sekli,insani yazdiklarini okurken bile huzur veriyor...hayirli olsun,her sey gonlune gore olsun
Bul
Bekir Umarım hayallerin gerçek olur.Affet
Göstermiş olduğun yerler inan birbirinden güzel.
Benim hayalimde Akdenizde bir kıyı kasabasında yaşamak(umarım).
Sitemizin gerçek Robinson'u olursun inşallah.
Senin ve ailen için hayırlı olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bekir Abi İNŞALLAH istediğin bir yer bulursun..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
Vay vay vay.. Bolu süper bi yerdir. Hem ufak ve suç oranının çook çok düşük olduğu hemde esnafının gerçekten temiz olduğu bi yer. Hemde bol bol Bolçi çikolatası var tadıda süperdir. Göl de bir sürüde balık vardır şimdi. Turizme yönelik bir iş düşünülebilir bence tabii farklı olması şartıyla. Ya da müzik üzerine. Bilemedim şimdi.Seerf
Bul
Bekir "bu taraflara gel ya da buradan İzmir'e kadar olan sahil kesimini bir düşün" derim Wink Gerçekten çok güzel yerler var Gulumse Balıkçılık açısından da güzeldir Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi