20-07-2009, 12:52
arkadaşlar iki turda bitirdiğim karadenız gezimi sona erdirdim şile ile ereğli arası tüm sahıl kasaba ve koylerini gezdim amacım tam anlamıyla yerleşeceğim bundan sonrakı hayatımın tumunu geçirebileceğim yer aramak tı cok güzel yerler buldum ama karadeniz bana cok ters geldi cok acımasız ve hırçın deli dolu beni yer diye düşündüm o yuzden marmara civarında dolaşacagım önümüzdeki günlerde gümüşyakanın ilersinden başlayıp trakya bölgesi ni araştırmak ama deniz feneri bakımcısı arkadaşım tum sahılleri gezdiği için trakya yı pas geç diyo sana göre mudanya süper trilye v.s tavsiye ediyor gidip görmem lazım yaklaşık en geç 4 yıl içinde bu planımı allahın izniyle gerçekleştırmeyi düşünüyorum ormanlık ve denız olması şart mustakıl ev de şart sakın korkmayın evler cok ucuz buraya nazaran bilmiyorum ben boyle hayal ediyorum ve araştıyorum geziyorum kafama gore bır yer bulmaya ve artık orada yaşamaya karar verdim benimde her gece kurduğum hayalim bu arkadaşlar işallah hayal olmaktan cıkar gerçeğe dönüşür
bahçeli bi ev bahcede amatorce sebze ekmek evin arkasında kapalı kumes tavuk v.s evin sol tarafı garaj sağ tarafı tamırhane atölye yakacak ormandan denızden balık amatorce her şeyı üzülmeden sıkılmadan kendını uzmeden yapmak sıkıntı yok stres yok acele yok sakın bi yaşam analatabıliyormuyum
HERKES HAYALİNİ YAZABİLİR ASLINDA BENİM YILLARDIR HAYALİM BU
NİC.İM BİLE robinson
anlayın artık doğal yaşam
bu arada gezerken çektiğim yuzlerce resimden bazılarını paylaşmak istedim
bahçeli bi ev bahcede amatorce sebze ekmek evin arkasında kapalı kumes tavuk v.s evin sol tarafı garaj sağ tarafı tamırhane atölye yakacak ormandan denızden balık amatorce her şeyı üzülmeden sıkılmadan kendını uzmeden yapmak sıkıntı yok stres yok acele yok sakın bi yaşam analatabıliyormuyum
HERKES HAYALİNİ YAZABİLİR ASLINDA BENİM YILLARDIR HAYALİM BU
NİC.İM BİLE robinson
anlayın artık doğal yaşam
bu arada gezerken çektiğim yuzlerce resimden bazılarını paylaşmak istedim
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969