Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhabbet kuşu hk.
Arkadaşlar sorum komik gelecek ama benim için önemli.Üzerine titrediğimiz bir muhabbet kuşumuz var,evdeki kablolu modemi wireless ile değiştirdim.Bir komşum bunu görünce beni uyardı ve wireless modem muhabbet kuşunu öldürür dedi.Net'te aradım bununla ilgili bir bilgi bulamadım.Laptopumu da modeme kablo ile bağlar oldum veya kuşun kafesini uzak odaya taşıyorum Smile
Bu bilgi doğrumudur ??
Bul
Lakerda yazdı:Arkadaşlar sorum komik gelecek ama benim için önemli.Üzerine titrediğimiz bir muhabbet kuşumuz var,evdeki kablolu modemi wireless ile değiştirdim.Bir komşum bunu görünce beni uyardı ve wireless modem muhabbet kuşunu öldürür dedi.Net'te aradım bununla ilgili bir bilgi bulamadım.Laptopumu da modeme kablo ile bağlar oldum veya kuşun kafesini uzak odaya taşıyorum Smile
Bu bilgi doğrumudur ??
wireles modemlerin insanada zararlı olduğu söyleniyor ama ne kadar gerçektir tartışılır.sonuçta ben evde wireles kullanmasamda evden arattığımda 10 larca hat yakalıyorum yani dolaylı olrak wireles hat içinde oluyoruz.
bence saçma mehmet abi kuşa bi zararı olacağını sanmıyorum.
Bul
İnşallah zarar vermiyordur Nihat,yoksa vicdan azabından kurtulamam..
Bul
Bence evde bulunan tüm elektrikli ev aletlerininden uzak tutmak daha faydalı olur derimGulumse
Bornova - izmir
Bul
mehmet abi bu soruyu benim evde bebek var diye cok bilindik bir modem üreten firmada yazılım sorumlusuna sordum oda bana radyo frakansı gibi düşük bir sinyal seviyesiyle çalışıyo dedi yani kesinlikle zararı olmaz hatta cep telofonu daha zararlıymış bilgine. NOT. 1 yıldır evde 4 kanaryam var ve hiçbir sorun yaşamadım ki kanarya muhabet kuşundan daha nazık ve narindir. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Mehmet abi ben öyle bir şey duymadım valla.İlk defa sizlerden duyuyorum.Ama madem komşun öyle demiş bir bildiği vardır belkide dimi.
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
Tropheus yazdı:mehmet abi bu soruyu benim evde bebek var diye cok bilindik bir modem üreten firmada yazılım sorumlusuna sordum oda bana radyo frakansı gibi düşük bir sinyal seviyesiyle çalışıyo dedi yani kesinlikle zararı olmaz hatta cep telofonu daha zararlıymış bilgine. NOT. 1 yıldır evde 4 kanaryam var ve hiçbir sorun yaşamadım ki kanarya muhabet kuşundan daha nazık ve narindir. saygılar.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim,
Sedat sağol şimdi rahatladım.Bu bilgi yeter,ama Orhan kaptanın dediklerini de gözardı etmemek ve mümkün olduğunca tedbiri elden bırakamamak lazım.Şimdi cep telefonlarını kafesten uzak tutuyorum..Smile
Bul
Ona bakarsan cep telefonlarının yaydığı sinyaller bizler için daha zararlı muhabbet kuşuda bir canlı olduğuna göre muhakkak bir zararı olacaktır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi