13-07-2009, 23:20
Allah rahmet eylesin,yakinlarina Allah sabirlar versin...cok uzucu bir durum..
ne denilebilirki...insallah bu sonuncusudur
ne denilebilirki...insallah bu sonuncusudur
![Affet Affet](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/affet.gif)
Mollaköyde can pazarı;
|
13-07-2009, 23:20
Allah rahmet eylesin,yakinlarina Allah sabirlar versin...cok uzucu bir durum..
ne denilebilirki...insallah bu sonuncusudur ![]()
14-07-2009, 00:21
allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin... denecek başka bişey yok....
14-07-2009, 00:45
Ölenlere Tanrıdan rahmet ,kalanlara sabır diliyorum...
Basit gibi görünen kurallar bireysel ve toplumsal yaşamın vazgeçilmezleri... Kurallara uyalım ve uymayanları uyaralım...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
14-07-2009, 03:05
Dün mollaköyde idim, ancak döndükten sonra söylediler ,gece haber sitelerine baktım ama bir şey göremeyince herhalde başka bir olayla karıştırdılar zannettim, ama bugün gerçeği öğrenince çok üzüldüm.. Allah ölenlere rahmet etsin,yakınlarınada sabır versin...
(mollaköy göletleri kum ocakları için açıldığından derinlikler 20-30 metre civarındadır..aşırı yosun ve su bitkisi olduğundan su üstünde sadece can yeleğiniz varsa durabilirsiniz,yani çok iyi yüzme biliyor olmanız dahi işe yaramayabilir maalesef)
14-07-2009, 04:50
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet , yakınlarına başlığı dilerim
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
14-07-2009, 07:57
Bana denk gelmedi haberlerde.Eşim tam bana anlatıyordu dün karadenizde kaza olmuş diye dur dedim siteye yazılmış galiba.
Keşke yanılsaydım... Muratcım başınız sağolsun.Korkunç bir olay. Karadenizin deli dalgaları üç can daha yuttu. Allah gidenlere rahmet etsin.Kalanlarada sabır versin İnşallah.
14-07-2009, 08:50
murat önce senin yakının olması itibarı ile sana .geride kalanlara ve balıkçı sitesi ailemize geçmiş olsun başımız sağolsun
![]() ![]() ![]() tedbir tedbir her zaman dediğimiz ve çok iyi bildiğimiz fakat aynı zamandada çoğumuzun uygulamadığı olay. ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
14-07-2009, 09:42
allah rahmet eylesin cümlemizin başı sağ olsun söyleyecek bir kelime bulamıyorum yalnız ders almamız gereken çok şey var ?
14-07-2009, 10:07
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar diliyorum..
Can yeleği takmanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
14-07-2009, 10:54
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum böyle acılara yürek dayanmıyor lütfen gerekli tedbirleri alarak denize çıkalım yakınlarına sabırlar diliyorum.
Alper 26.11.1958
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
boatshop 2. el tekne ve ekipman pazarı fuarı. | LeVrEkCi | 5 | 2,928 |
27-04-2011, 10:09 Son Yorum: yycolak |