Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazanlar geldi
hepinize hayırlı günler abiler bu hafta biraz sülük buldum birazda solucan hadi ırmağa gidek dedim babama babamda gidek dedi saat 5 de evden çıktık doğru bizim mekana bir vardıkki orası olmuş ana baba günü bizim yer gitmeş neyse biz aracı yukarı bir yerlere bıraktık aşşa 7 tane kamış olta attık çif kancalı dip oltası ağırlıklar en azı 100 gr yayına çok uğraştım ama hep kelebek yayın geldi yarımkilo luk yediyüzelli gr lık benim bildiğim o küçük yayınlar gündüz gelir hepsi gece geldi yayınların teker teker suya iade edildi
gelelim sazanlara ben sülüğe ırmakta sazan gelmez diyodum sazanda geliyomuş demekki yaklaşık 10 tane sazan aldık babamla bu sene daha adam akıllı zanan alamadıydım iyi oldu onlarada bir yer açtı herhalde annem derindondurucuda BoboBobo
sabaha kadar bekledik bir yayın gelmedi yav adam akıllı gerçi bizim yerde olanlarada gelmedide büyük yayın hep küçükleri topladılar
ama mütüş sinek vardı bunu belirtmek lazım sabaha kadar bir şişe sinek kovanı bitirdikBoboSiyirdimSiyirdim
işte size kısa gecenin karı sabahta saat 9 dedinmi oltaları topladık çektik geldik Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Uğur babanı ve seni kutluyorum, güzel sazan almışsınız demek ufak balıkları toplayanlar sizin oradada var bunlar heryerdeler hiç olmassa ufakları geri suya yollayın dimi, neyse bereketli olsun uğurcuğum daha irileri gelir inşallah..

Anlayamadığım şu,
'ama mütüş sinek vardı bunu belirtmek lazım sabaha kadar bir şişeyi bitirdik' ne şişesi ?
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Uğur babanı ve seni kutluyorum, güzel sazan almışsınız demek ufak balıkları toplayanlar sizin oradada var bunlar heryerdeler hiç olmassa ufakları geri suya yollayın dimi, neyse bereketli olsun uğurcuğum daha irileri gelir inşallah..

Anlayamadığım şu,
'ama mütüş sinek vardı bunu belirtmek lazım sabaha kadar bir şişeyi bitirdik' ne şişesi ?
saolsın ahmet abim darısı sizin başınıza
o anlamadığın şey şu hadi sinek gelmesin diye ilaç varya sağına soluna sürüyon losyon sinek kavan varya o şişeyi diyomWinkSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:saolsın ahmet abim darısı sizin başınıza
o anlamadığın şey şu hadi sinek gelmesin diye ilaç varya sağına soluna sürüyon losyon sinek kavan varya o şişeyi diyomWinkSiyirdim

Tamam şimdi anladım KOV diyorsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uğur senin ve babanın eline sağlık süper av yapmışsınız,sineklerle mücadele gerçekten zor oluyor,yakalanan küçük yayınlara bir şans daha verdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.en kısa zamanda o geri bıraktığınız yayınlar büyüyüp yeniden sizin oltanıza gelir inşallah.uğur şansınız bol olsun rastgele.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
uğurcuğum bereketli olsun güzel avcılık yapmışsınız işallah büyük bide yayın alırsın bu seneAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ANTALYALI07 yazdı:uğur senin ve babanın eline sağlık süper av yapmışsınız,sineklerle mücadele gerçekten zor oluyor,yakalanan küçük yayınlara bir şans daha verdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.en kısa zamanda o geri bıraktığınız yayınlar büyüyüp yeniden sizin oltanıza gelir inşallah.uğur şansınız bol olsun rastgele.paylaşım için teşekkürler.
saolsın aytekin abi bende o kanatteyim saten o yayınlar büyüyüp geri gelecek benim oltamaBobo
Bul
yalova tatar yazdı:uğurcuğum bereketli olsun güzel avcılık yapmışsınız işallah büyük bide yayın alırsın bu seneAffet
inşallah erden abimWinkBobo
Bul
Tebrikler UğurAlkisderin dondurucuna bu sene çok iş düşecekHappyafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Aferin Evlat...

Ben demiştim Uğur iyi balıkçı diye...Beni utandırmadın..Babana selamlarımızı ilet lütfen..

Afiyet olsun...Rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marya geldi yalova tatar 12 2,070 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,726 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Tatlısu avımız,havyarlı sazanlar ve tebliğin 13.madde-ç bendi emrepasa 4 1,364 20-10-2012, 12:58
Son Yorum: emrepasa
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,024 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  paşalar geldi bucalı 81 8,323 19-09-2011, 23:37
Son Yorum: merttekol
  sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi FreeSouL 52 7,221 26-08-2008, 08:51
Son Yorum: orfoz17
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,195 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 1,968 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi