Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
geçen senede bu tür bir konu açmıştım sonra gene bir konu daha bu aylarda insan kıpır kıpır balık zamanını bekliyor ben nisanda başlıyabiliyorum ancak oazaman tekneyi suya indiriyorum.bir,de bu site oldugu zaman insan dahada heyecanlanıyor bu hafta balık tutup resim gönderip üzerine konuşalım sohbet edelim diye .bu seneye hazırlıgım daha degişik olacak oltalar yenilenecek tekne bakımı yapılacak eksikler tamamlanacak.bu sitede ögrendigim yeni yöntemler için hazırlıklar yapılacak.kısacası nisan yaklaşıyor av zamanı geliyor herkesten raporlar tekrar ranklenmeye başlıyacak haydi hayırlısı .
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
haydi hayırlısı abim hepimiz için bol ve güzel av
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
balıklar anamaceye kalkacak o zaman denizde zevk olacak nıhat kasım ayına kadar tutacaksın denızın en kısır gunleri bugünler..
Yorumları: 719
Konuları: 31
bereketli ve hayırlı bir sezon olur inşallah.
Yorumları: 845
Konuları: 15
hayırlısıyla gelsin yağmurda doğrudürüst yağmadı karda yağmadı suyun özelliği değişmedi bence busene biraz kuru gececek gibi heryönden balık yönündende ama nasip tabiki herkese nisanda rasgele
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
hepımız ıcın bereketli ve hayırlı bır sezon olması dılegıyle...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Eğer kısmet olursa bende Nisan'ı bekliyorum.Her yıl Nisan ortasında denize atarım.Umarım arzu ettiğimiz heveslendiğimiz gibi olur.Biliyorsunuz kısmetten ötesi olmaz.Allah izin verirse o günleride keyifle geçiririz.şimdiden heyecanlanmaya başladık.Geçen sene evim vardı ve sık sık çıkabiliyordum.Bu sene galiba sadece hafta sonları olucak.Tabi o da kısmetse.Haydi kalın sağlıcakla
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
ben kıyı balıkçısı olduğum için hatay da kış daha iyi balık oluyor kıyıda.tabii gidebildiğim sürece.yaz; akya, palamut,levrek oluyor.kış çipura,lüfer,dişli palamut,dehbi(kum levreği),karakulak,lampuka...yani kışın balık kıyılıyor burda.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ozoca51 yazdı:ben kıyı balıkçısı olduğum için hatay da kış daha iyi balık oluyor kıyıda.tabii gidebildiğim sürece.yaz; akya, palamut,levrek oluyor.kış çipura,lüfer,dişli palamut,dehbi(kum levreği),karakulak,lampuka...yani kışın balık kıyılıyor burda.
çok şanslısın özgür kıymetini bil