Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hasret sona erdi
Erden abi, bereketli olsun güzel iş yapmışsınız AlkisAlkis çıtırları mundar etmeden yiyeceğinden eminimSeerf.

Bu arada balığı ağzında tutan arkadaşın kazak modelini beğendim Happy bende o modelden yapayım Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tatarım iş dönüşü güzel stres atmışsınız elinize sağlık yarın için oğluna ve sana rast gele...AlkisAlkisSeerf
Bul
Tatar kolay gelsin Kıyılar dua edinki henüz betonlaşmadı betonlaşsaydı bunun 4-5 katı pislik olurdu şimdilik deniz kendini temizleyebiliyor
Aşı verdiğin ekibi toplasan deniz mahsulleri fabrikası kurarsın herhalde Smile
Bul
ooo erden abim sende şeytanın bacağını kırdın demek valla bende kırdım abi geçen hafta bu haftada öbür ayağını kıracam inşallahAffet
Bul
Erden abi güzel balıkçılık yapıp stres atmışsınız.Alkis
Bu arada bir balık dostu daha kazandırmışsınız.Hemen sitemize üye olsun, aşı tam olsunSiyirdimDenizlerimiz heryerde bilinçsizce kirletiliyor.Umarım en kısa zamanda sizin oralar da temizlenir.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Erden Alkis en sonunda balığa çıkabilmişsin , en güzelide yeni bir balıkçı yetiştirmişsin Alkis afiyetlerSeerf
Bul
Erdencim,
Muhabbette,balıkçılıkta güzel olmuş.Dönüşte hayırda yapmışsın tamam artık sırtın yere gelmez.Tebrik ediyorum.Sağlıklar.
Bul
vay tatarım yine marmarayı kurutmuşsun ekipte sağlam hepinize afiyet olsunSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Tatarım sen steresi boşa atmamışsındır baksana olta bile atmadım diyorsun Siyirdim neyse arkadaşlarıda kutluyorum güzel balık almışsınız, yakışır tatarımaaaa..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Erden abi maşallah güzel mezgit avlamıssınız rastgele bereketli olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bastan-sona parekete+sirti Albatros-gr 64 8,878 13-06-2009, 08:38
Son Yorum: bestvz
  Ve, nihayet hasret sona erdi... ishak BALLICA 24 4,035 08-01-2008, 09:47
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi