17-06-2009, 21:18
(Son Düzenleme: 17-06-2009, 23:12, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bu gun saat 17:30 da Imaret`te sirtiye basladim..Hava tahminleri ,havanin bozacagini soyledigi icin fazla uzaklasmadim.Denizde firtina oncesi olan bir sakinlik vardi.Hava bulutluydu.Iste dedim simdi Birol`un(balikoltasi) boyle havalarda tavsiye ettigi rapalayi denemenin tam zamani.Rapala kutumu actigimda,Salih`in tavsiye ettigi rapalanin da uzerinde sari oldugunu gordum.Ikisi ile ava basladim.
Balikilar bir birine -bir digerine vuruyordu.Bazilarini tekneye aliyor,bazilari getirirken guzel tutulmadigindan kaciyordu
.Tekneme 5 balik almis olabilirim,fakat cok balik vurdu,kacan daha cok oldu
.Bu durumdan sikayetci degilim,cunku kacan baliklar ,olumcul yara almadiklari icin yasayacaklardi..Saat 19;30 olmustu ki hava poyrazdan patlak verdi,durum boyle olunca dogru limana ciktim.
Birol ve Salih Reis`in tavsiye ettigi rapalalar ESIT bir sekilde acaip calismisti...Yarismanin neticesi:BERABERLIK
tesekkurler Birol...
tesekkurler Salih Reis
Birol`un rapala:yozuri
Salih reis rapala:River2sea..target 90su hd13
FOTO1:Limandan cikarken hava
FOTO2:Birol`un rapalasi..siftah suya girecek
FOTO3:Cesaretli hanos
FOTO4:Yarisan rapalalar
FOTO5:Firtina oncesi sessizlik
FOTO6:Tekneye alinan baliklar...4 sinagrit,1 melanur

Balikilar bir birine -bir digerine vuruyordu.Bazilarini tekneye aliyor,bazilari getirirken guzel tutulmadigindan kaciyordu

Birol ve Salih Reis`in tavsiye ettigi rapalalar ESIT bir sekilde acaip calismisti...Yarismanin neticesi:BERABERLIK
tesekkurler Birol...

tesekkurler Salih Reis

Birol`un rapala:yozuri
Salih reis rapala:River2sea..target 90su hd13
FOTO1:Limandan cikarken hava
FOTO2:Birol`un rapalasi..siftah suya girecek
FOTO3:Cesaretli hanos
FOTO4:Yarisan rapalalar
FOTO5:Firtina oncesi sessizlik
FOTO6:Tekneye alinan baliklar...4 sinagrit,1 melanur