Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bastan-sona parekete+sirti
adem77 yazdı:faruk abi bereketli ve afiyet olsun
tesekkurler Adem..sanada rastgele
yycolak yazdı:Maganda bir avrupa birliği üyesi olan ülkede bile var demekki.
Eğitim şart.Hatta vicdan eğitimi.
Olsun deniz cömert sanada balık vermiş.Emeğinin tam karşılığı olmasada.
Bir sonraki daha bereketli olsun.Sağlıklar.
eskiyanin ne milleti ne devleti var,Yalcin...ama olsun dedigin gibi olana da bereket..tesekkurler
fotokopici yazdı:balıklar gözüme başka gözüküyor herhalde biraz uzaklaştık ondan olsa gerek elinize sağlık.
sagol Erol tesekkur ederim...baliktan fazla uzaklastiginda insani bir karamsarlik basiyor...ben sahsen oyle oluyorum
Bul
bestvz yazdı:Gercekten cok guzel bır av olmus tebrık ederım .Alkis
Yalnız kafama takılan bazı seyler var .kesınlıkle yargılamak veya suclamak adına degıl.
Parekete amator balıkcılıkta serbest olup olmadıgı ıle ılgılı .
sırkurlerde bununla ılgılı net bır yazı yok.
sırkurlerde en fazla 3 kılo balık tutulabılecegı ve en fazla 4 olta ıle avlanabılecegı belırtılıyor .
Bu konuda bılgılerınızı benımle paylasmanızı rıcaederım

Saygılarımla ,

slm Fuat...daha evvelde yazmistim..
bizim burada parekete amatore tek kisi gidersen 150 kanca serbest,2 veya daha fazla kisi gidersen 300 kanca serbest..kiloya gelince,bizde limit 5kg...yaptigimiz avlar,benim ve arkadaslarimin hepsi,Yunanistan-amator balikcilik kanunlarina uygundur..kanunsuz bir av yapmayiz,cunku bu bizim hobimiz(hepimizin oldugu gibi)..baliga stres atmiya gidiyoruz,kanunsuz balikcilik yapip ,korku ile avlanmamanin bir anlami olmadigini dusunuyorum...
saygilar76
naxos 5 yazdı:faruk abi az çıkmış ama büyük görünüyor hepsi. fotolara da diyecek yok hani. eline sağlık.
sagol Hakan....tesekkur ederim...
artik sizde baslarsiniz arada parekete atmiya
bu arada senin Serkan`i gordun mu ne yapmis mirmirda?
Bul
faruk eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın Alkis
marmariste de profesyonel balıkcıların da paraketelerini yokluyorlar balıkvarsa alıyorlar sadece sizin orda olmuyor resmen hırsızlık.Seerf
Bul
Tebrikler...AlkisBereketi bol olsun

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay geilr...İmkansız ise biraz zaman alır...
Bul
faruk abim çok uğraşmana rahmen az balık olmuş ama yınede boyutlar güzelAlkis birde bizim gibi gidemıyenleri düşün sen yınede rızkını almışsın AlkisrastgeleGulumse tebriklerSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
faruk abi baya zahmetli bir işmiş bu olay.bir de sen ugras et , didin yamyamın biri gelsin çalsın olacak iş mi bu şimdi.o yamyam çalmakla kalacagını zannediyor ama mutlaka bir tarafından çıkacaktır.hiçbir zaman suç cezasız kalmaz.gerek ilahi adalet gerekse yasal adalet.neyse abi.eline saglık yine de güzel bir av olmuş.eline saglık.afiyet olsun.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın Alkis
marmariste de profesyonel balıkcıların da paraketelerini yokluyorlar balıkvarsa alıyorlar sadece sizin orda olmuyor resmen hırsızlık.Seerf
sagol Fikret tesekkur ederim..evet boyle durumlar her yerde oluyor...dedigin gibi resmen hirsizlik
Emrah77 yazdı:Tebrikler...AlkisBereketi bol olsun

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay geilr...İmkansız ise biraz zaman alır...

sagol Emrah sizlerede rastgele
Bul
manisalıdeli yazdı:faruk abim çok uğraşmana rahmen az balık olmuş ama yınede boyutlar güzelAlkis birde bizim gibi gidemıyenleri düşün sen yınede rızkını almışsın AlkisrastgeleGulumse tebriklerSeerf
evet Feridun...ona da bereket,hic bir zaman nankorluk getirmiyoruz,her zaman deniz ananin verdigine bereket okuyoruz.....ama iste eskiyalar moral bozuyor....tesekkur ederim
u_boy yazdı:faruk abi baya zahmetli bir işmiş bu olay.bir de sen ugras et , didin yamyamın biri gelsin çalsın olacak iş mi bu şimdi.o yamyam çalmakla kalacagını zannediyor ama mutlaka bir tarafından çıkacaktır.hiçbir zaman suç cezasız kalmaz.gerek ilahi adalet gerekse yasal adalet.neyse abi.eline saglık yine de güzel bir av olmuş.eline saglık.afiyet olsun.
tesekkurler Umit....dedigin gibi inan cok zahmeti var...insan masrafindan cok zahmetine aciyor...ama boyle seyler dedigin gibi iyiye cikmaz,bende buna inaniyorum...sizlerede iyi avlar
Bul
Aretlik üzme tatlı canını bu hırsızlık olayı senelerdir oluyor Snifsinf sen pareketa zevkini yaptın ya onabak Seerf Afiyetler Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik üzme tatlı canını bu hırsızlık olayı senelerdir oluyor Snifsinf sen pareketa zevkini yaptın ya onabak Seerf Afiyetler Seerf
tesekkurler arkadas..evet ilk paragat zevkimi yaptim...Gulumse
sanada iyi avlarSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,904 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,714 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,324 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,998 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,843 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,409 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,724 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,671 19-04-2011, 07:55