Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun_ahmet hastanedeymiş
ahmet gecmıs olsun en kısa zamanda aramızda senı gormek umuduyla klımaya ve ceryanda kalmamaya dıkkat edelım
Bul
Allah'tan lejyoner hastalığı değilmiş Siyirdim Klimaların filtrelerini kontrol ettirmekte ve zamanında değiştirmekte fayda var.Ama alerjinin de ne durumlara getirdiğini çok iyi biliyoruz . Tekrar geçmiş olsun ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Allah'tan lejyoner hastalığı değilmiş Siyirdim Klimaların filtrelerini kontrol ettirmekte ve zamanında değiştirmekte fayda var.Ama alerjinin de ne durumlara getirdiğini çok iyi biliyoruz . Tekrar geçmiş olsun ...

Evet yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde klimaların filtrelerini temizlemeyi veya temizlettirmeyi gerekirse değiştirmeyi ihmal etmeyelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uzunum geçmiş olsun Happy amman ha dikkat edelim bu tür olaylaraAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Balık yemeyince vücut direncini kaybediyor belki ondandır. Balık ye balık. tekrar geçmiş olsun, kendine iyi davran. 76
Bul
oooo hoşgeldin abim yaw arattın kendini vallaAlkisAlkisAlkis
Bul
yalova tatar yazdı:uzunum geçmiş olsun Happy amman ha dikkat edelim bu tür olaylaraAffet
Eyvallah tatarım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murki yazdı:Balık yemeyince vücut direncini kaybediyor belki ondandır. Balık ye balık. tekrar geçmiş olsun, kendine iyi davran. 76

Bencede öyle heralde acele balık yemem gerekiyor o zaman..Siyirdim

balıkcı uğur yazdı:oooo hoşgeldin abim yaw arattın kendini vallaAlkisAlkisAlkis

Burdayım uğur ben dostlarımı bırakır nereye giderim..

ustam61 yazdı:Uzun Kardeş aramıza dönmene inan ne kadar sevindim bilemezsin.Aman bundan sonra dikkat etde birdaha öyle hastanede, mastanede diye haberlerini Arap'tan almayalım.Tekrar geçmiş olsun.

Hayrettin abi teşekkür ederim sağolun abi..
İnşallah böyle olmaz birdaha, kimsenin başına gelmesin zor valla..
ahmet arkadasım buyuk gecmıs olsun bundan sonrada kendıne ıyı bak allah bıdaha gostermesın ınsallah amın
Bul
harun77 yazdı:ahmet arkadasım buyuk gecmıs olsun bundan sonrada kendıne ıyı bak allah bıdaha gostermesın ınsallah amın

Çok teşekkür ederim sağolun, inşallah bir daha olmaz ve kimseyede göstermesin..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ufuk hocam hastanedeymiş LeVrEkCi 40 4,491 02-04-2015, 21:29
Son Yorum: Atilla Vargül
  yycolak,bucalıfikret,uzun_ahmet LeVrEkCi 54 7,272 16-05-2011, 21:18
Son Yorum: sevimli34
  fotokopici hastanedeymiş LeVrEkCi 33 5,087 17-04-2011, 08:55
Son Yorum: manisalıdeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi