Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
botlar hakındaki bir kaç soru :)
sakın bu botu alma derim..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Özhan umarım istediğin tekneye kavuşursun.Ama hiç bir şey senin hayatından değerli olamaz.Önce güvenlik prensibiyle hareket et. Bir çok dostumuzun dediği gibi, bot pek güvenli değil.Tabii ki son karar senindir.Hayırlısı olsun...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
fish or die yazdı:denizde asla ha Siyirdim ufacık botla fırtınada 3 kişi saroza açıldınız Hehe

bence de deniz için uygun değil ancak koy gibi sessiz yerlerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Olurmu muratım onunla bu resim arasında dünyalar kadar fark var..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ozanım merhaba botu ne amaçlı kuldıgın cok önemli tatlı su için uygun dıyebılırım ama denize gelmez rısklı bence bot düşünuyorsan zodyak düşün..
Bul
Seerfbenim düşüncem göl ve barajlar içindi fotoda ebatlarına bakınca 3 kişiyi rahatlıkla idare eder diye düşünmüştüm neyse alacağım cevabı verdiniz niyetimden vazgeçtim zaten can yeleksiz botlara binmeye cesaret edemezdim (su içerisindeyken içine çıkmanında zor olduğunu gecen yıl barajda görmüştüm kıyıdaki yabancı balıkcılar bot ile suda bayağı uğraş vermişti içine çıkayım derken bot üzerilerine dönüp botun altında kalıyorlardı) hepinize ayrı ayrı teşekkürler restgeleAlkis
Oltanızdan Balıklar Yüzünüzden Gülücükler Eksik Olmasın...
Bende var kulandığım da kesinlikle ya sazlığa değdiğinde veya yere temes esnasında kesinlikle deliniyor.Elinde bir parça iç lastik ve bali ile yapıştırmaktan bıktım.Sudan çıktığında devamlı asarak kurutacaksın yoksa küflenir.Aşırı delinmemesi içinde amerikan bezinden kılıf diktirip geçireceksin,tehlike anındada can yeleği veya simit bulundurulmalı ve botun kenarındaki ipten tutunmak yeterlidir.Bence ucuz botlar değilde motor takılabilen ahşap tabanlı kaliteli botlar tercih edilmelidir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
vazgeçtiysen mesele kalmamıştır rus botları bunlardan yüz kat daha güvenli ve dayanıklı gerçi iki kişilik ama idaal,dır bilgilerinize
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karagöz soru muhammed tr 10 2,302 19-06-2012, 19:27
Son Yorum: muhammed tr
  Levrek soru muhammed tr 13 2,540 11-06-2012, 10:24
Son Yorum: muhammed tr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi