Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovadan eray arkadasımız
yycolak yazdı:Güzel demekki kendini iyi hissediyor.
Yoğun bakımda ilk ayıldığım zaman görüntüm tam bir otomobil motoru gibiydi.Vücudumun her deliğinden veya damarından ayrı bir kablo yada hortum çıkıyordu.Aklıma gelen ilk şey herhalde bundan sonra sigara içmek en büyük aptallık olur du.Ama maalesef 45.gün yine o nalet sigara ağzımdaydı.ve hala orada.hiç başlamamak en güzeli.Başlayınca bırakmak gerçekten zor.Allah yardımcısı olsun.Sigara tutkusu hariç durum iyi herhalde.Ona başlaması gerçek bir hayati tehlike.Hele sahte bir Aort Damarıyla!...Görüşme talebimi tekrarlıyorum.Sigara yüzünden.
yalcın 2 gunden berı eray cınekopların pesınde telle konustum kırmıs balığı toplam 100 parca almıs ısıde bılır kasıkla tekneden hepınıze selamları var sabah aksam cınolorun pesınde hayırlısı olsun
Bul
harun77 yazdı:yalcın 2 gunden berı eray cınekopların pesınde telle konustum kırmıs balığı toplam 100 parca almıs ısıde bılır kasıkla tekneden hepınıze selamları var sabah aksam cınolorun pesınde hayırlısı olsun
Eray bugün siteye üye olmuş,cinoların fotolarını görürüz yakında herhalde..
Bul
acıl şifalar allah yardımcısı olsun
RASGELE
Bul
Eray kardeşime geçmiş olsun diyorum.Kendisine dikkat etmeli,hele hele sigaraya asla başlamamalı.
Bul
allahtan açil şihalar dilerim
Bul
yalcın 2 gunden berı eray cınekopların pesınde telle konustum kırmıs balığı toplam 100 parca almıs ısıde bılır kasıkla tekneden hepınıze selamları var sabah aksam cınolorun pesınde hayırlısı olsun

Maşallah Maşallah.
Eray iyileşmeninen iyi yolunu bulmuş.B A L I K!...
Kafayı sakin tutmanında en güzel yolu.Bundan sonra korkulacak bir şey kalmamış.Tutulan balıklarında miktarı insanı uçurur.Tebrikler ve sağlıklar.
Bul
yycolak yazdı:yalcın 2 gunden berı eray cınekopların pesınde telle konustum kırmıs balığı toplam 100 parca almıs ısıde bılır kasıkla tekneden hepınıze selamları var sabah aksam cınolorun pesınde hayırlısı olsun

Maşallah Maşallah.
Eray iyileşmeninen iyi yolunu bulmuş.B A L I K!...
Kafayı sakin tutmanında en güzel yolu.Bundan sonra korkulacak bir şey kalmamış.Tutulan balıklarında miktarı insanı uçurur.Tebrikler ve sağlıklar.
yalcın ona bu sıteye uye yapıp burdanda gorusebılırız artık dımı aklıma oda geldı
Bul
harun77 yazdı:yacın ona bu sıteye uye yapıp burdanda gorusebılırız artık dımı aklıma oda geldı

Doğru düşünmüşsün.
Gayette güzel olur.
Bul
yycolak yazdı:Doğru düşünmüşsün.
Gayette güzel olur.
yacın senden cok bahsettım sıgaraya baslama dedım soyle boyle derken senı merak edıyor sıteye bı uye yapayımda ordan gorusursunuzGulumse
Bul
Allah şifa versin kardşimize
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan levreğe devam harun77 27 4,545 21-06-2010, 14:21
Son Yorum: ANTALYALI07
  yalovadan ılk eskınalar harun77 16 2,601 10-04-2010, 23:21
Son Yorum: yycolak
  Sayın Arkadaşımız Tatar 77 Eşkiya Hunter 16 3,046 28-08-2007, 17:49
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi