Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmirli Dalgıç Denizde can verdi...
Son dalışı oldu

31 Mayıs'ta Didim'de yapılacak yarışmaya Seferihisar'da hazırlanan Serkan Gülperi yaşamını yitirdi

FATİH ŞENDİL (HABER MERKEZİ)

Zıpkınla balık avcılığı yapan ve arkadaşlarına sık sık "Ölürsem denizde ölürüm" diyen 26 yaşındaki Serkan Gülperi yaşamını yitirdi. Gülperi 31 Mayıs'ta Didim'de bu alanda yapılacak bir yarışmaya hazırlanmak için gittiği Seferihisar Sığacık'ta denizde boğularak can verdi.

14 YILDAN BERİ
12 yaşından bu yana sürekli olarak dalgıçlık yaptığı belirtilen Serkan Gülperi'nin cesedi İzmir'den gelen dalgıçlar tarafından 3 saatlik çalışma sonrası denizden çıkarıldı. Baba İbrahim Gülperi'nin de katıldığı arama çalışmaları sonrası denizden çıkarılan genç balık adamın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na getirildi. Serkan Gülperi'nin dipten yukarıya çıkarken yüzeye çıkarken basınç farkından meydana gelen ve bilincin kaybolmasına yol açan "sığ su bayılması" sonucu gerçekleştiğinin tahmin edildiği bildirildi.

ELEKTRİK USTASI
Olay, önceki sabah Sığacık'ta meydana geldi. Bornova'da Batıçim Fabrikası'nda elektrik ustası olarak görev yapan Serkan Gülperi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil olmasını fırsat bilerek zıpkınla balık avlamaya karar verdi. Aynı işyerinde çalışan bir arkadaşı ile dalış ve balık avlamak için sabah erken saatlerde Naldöken Mahallesi'ndeki evinden çıkan Gülperi, Sığacık'ta balık adam kıyafetini giydikten sonra arkadaşı Mustafa ile dalmaya başladı.

28 METREYE İNDİ
İddiaya göre, 31 Mayıs'ta Aydın'ın Didim ilçesinde bu alanda yapılacak yarışmaya hazırlanan Serkan Gülperi, 28 metreye kadar daldı. Birlikte daldığı Mustafa isimli arkadaşı da bir süre sonra Serkan'ı denizde kaybetti. Arkadaşını bulamayan Mustafa, sahile çıkarak durumu hemen güvenlik güçlerine haber verdi.

BALIKADAMLAR BULDU
İzmir'de Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı balıkadam polisler tarafından yapılan 3 saatlik çalışma sonrası Serkan Gülperi'nin cesedi 28 metre derinlikte bulundu. Kıyıya çıkarılan Gülperi'nin cesedi, savcılığın talimatı ile otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile İzmir Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Arkadaşları tarafından sevecenliği ve dürüstlüğü ile bilinen Serkan Gülperi'nin cenazesi dün Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındıktan sonra öğlen kılınan cenaze namazı sonrakı Naldöken'de toprağa verildi.

alıntı: yeniasırgazetesi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Allah rahmet eylesinSnifsinf Gerçekten çok üzücü. Çok genç yaştaymış....
Ne demeli..Dikkat, dikkat dikkat...Maalesef denizin şakası yok.
Her an her şey insanlar için. Geçen gün bir konuşmada dikkatimi çekti. Konu geçtiğimiz hafta düzenlenen engelliler haftası etkinliklerindeydi.Söz;
"Biraz sonra engelli olmayacağınızın bir garantisi var mı?"

Tekrar Allah rahmet eylesin....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ALLAH rahmet eylesin bende zıpkınla avcılığı severek yaparım ama kendini fazla zorlamamak lazım derim her zaman ama derinlikler insana daha cazip geliyor her dalışta daha derinlere inmek ten se daha da bilinç lenmek lazım geçen senede bi arkadaş sığ suğ bayılmasından ölmüştü kader kısmet işte ne diyelim ALLAH rahmet eylesin.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Allah rahmet eylesin,yakinlarina Allah sabirlar versin..
aman beyler deniz sakaya gelmiyor,dikkatli olalim,bu aci kayip olarak sonuncusu olur insallahAffet
Bul
Çok üzücü bir haber,Allah rahmet eylesin.
Bornova - izmir
Bul
Serkan çok yakından tanıdığım bir zıpkıncı arkadaşımdı malesef olayı daha bugün öğrendim şok oldum.. dört dörtlük bir insandı allah rahmet eylesin..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Allah rahmet eylesin.Denizin şakası olmuyor maalesef.Özellikle çok iyi bilmediğiniz yerlere dalmamak ,bilseniz bile fazla derine inmemek gerekiyor.Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Bul
üzücü bir haber allahrahmet eylesin
Bul
Çok üzücü bir olay allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalı yazdı:Serkan çok yakından tanıdığım bir zıpkıncı arkadaşımdı malesef olayı daha bugün öğrendim şok oldum.. dört dörtlük bir insandı allah rahmet eylesin..
Barışcım
Başın sağolsun.
Arkadaşına Allahtan Rahmet Acılı ailesine sabırlar diliyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,954 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66
  Denizde yaşayan 700 yeni canlı türü bulundu MaVrUşGiL 5 1,956 11-12-2007, 10:05
Son Yorum: LeVrEkCi
  Hollanda'da Genç Bir Balıkçının Oltasına 'Dalgıç' Takıldı LeVrEkCi 25 3,963 22-08-2007, 21:58
Son Yorum: ANTALYALI07
  Yedi Denizde Gezmeli AFALA 6 2,670 28-04-2007, 01:57
Son Yorum: mudanya
  HAYTA DENİZDE.... kaya 15 3,081 22-04-2007, 17:19
Son Yorum: kılçık
  Denizde av yasağı başladı AFALA 11 3,040 20-04-2007, 19:59
Son Yorum: AFALA
  Denizde park sorunu GÖKSEN 6 3,226 06-02-2007, 11:05
Son Yorum: bahri ozmen
  Denizde mücadele yunus balıkları ile AFALA 10 2,952 06-10-2006, 16:36
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü: