Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovadan eray arkadasımız
emirhan yalova yazdı:Eray kardeşimize acil şifalar dilerim Harun kardeş
saol tertıbım tessekkurler hayırlı ısler balık katiliıSmileHappySmileHappy
Bul
yycolak yazdı:Haruncum,
Erayın geçirdiği operasyon çok büyük.
Allah yardımcısı olsun.Teknoloji ilerledikçe böyle durumlar basitleşiyor.
Kendisini görürsen geçmiş olsun dileklerimi iletiver. Eğer görüşmek isterse moraline etki etmek isterim.Malum şu anda biraz gergindir.
Tlf:0232 440 97 51
İlgilendiğin için sanada teşekkürederim.
telefonunu verıcem kendısıne saol mesaj ıcın kendısı bol bol yuruyus yedıklerıne dıkkat edıp bol portakal suyu ıcıyor yalnız sıgaraya tekrar baslamak ıstıyormus o kadarda laf soyledım bırazda aksıdır canım cok cekıyor dıyor boılmıyorum ne yapacağız bu arkadasla ALLAH hepımızın yardımcısı olsun AMİN
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşımıza geçmiş olsun acil şifalar dilerim
tesekkurler adasım saolasın
Bul
geçmiş olsun harun abii inşallah iyileşirr tüm dualarımız onunlaa
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
cesuryürek77 yazdı:geçmiş olsun harun abii inşallah iyileşirr tüm dualarımız onunlaa
saolasın muhammed ınsallah bıdaha tekerrur etmez
Bul
eray kardeşimize acil şifalar dilerim.yakın zamanda sağlıgına kavuşur işallah.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:eray kardeşimize acil şifalar dilerim.yakın zamanda sağlıgına kavuşur işallah.
saolasınız arkaDASLAR ben onu bunu bılmem kısı kendıne bakacak sağlık gıbısı yok ah keske demıyeceğız kendımıze bakalımda cocuklarımıza sahıp cıkalım cumlemızı allah korusun
Bul
çok çook geçmiş olsun.yüce rabbim sevdiklerine bağışlasın.. geçmiş olsun.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
acil şifalar dilerim
Bul
harun77 yazdı:telefonunu verıcem kendısıne saol mesaj ıcın kendısı bol bol yuruyus yedıklerıne dıkkat edıp bol portakal suyu ıcıyor yalnız sıgaraya tekrar baslamak ıstıyormus o kadarda laf soyledım bırazda aksıdır canım cok cekıyor dıyor boılmıyorum ne yapacağız bu arkadasla ALLAH hepımızın yardımcısı olsun AMİN
Güzel demekki kendini iyi hissediyor.
Yoğun bakımda ilk ayıldığım zaman görüntüm tam bir otomobil motoru gibiydi.Vücudumun her deliğinden veya damarından ayrı bir kablo yada hortum çıkıyordu.Aklıma gelen ilk şey herhalde bundan sonra sigara içmek en büyük aptallık olur du.Ama maalesef 45.gün yine o nalet sigara ağzımdaydı.ve hala orada.hiç başlamamak en güzeli.Başlayınca bırakmak gerçekten zor.Allah yardımcısı olsun.Sigara tutkusu hariç durum iyi herhalde.Ona başlaması gerçek bir hayati tehlike.Hele sahte bir Aort Damarıyla!...Görüşme talebimi tekrarlıyorum.Sigara yüzünden.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan levreğe devam harun77 27 4,539 21-06-2010, 14:21
Son Yorum: ANTALYALI07
  yalovadan ılk eskınalar harun77 16 2,595 10-04-2010, 23:21
Son Yorum: yycolak
  Sayın Arkadaşımız Tatar 77 Eşkiya Hunter 16 3,040 28-08-2007, 17:49
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi