dün öğleden sonra apar topar koştura koştura balığa çıkma hevesiyle yola çıktık,öğleden sonra teknenin başında hazır olmanın mutluluğu ile oğlumla birlikte açıldım.
oğlum sırtıda sıkılır hele balık yoksa çok sıkılır,direk çapari ile av yapalım diye tutturur ama benim aklım levrek ve çinekoplarda,istanbulda olan çinekop bu tarihlerde oradada olmalı diye düşündüm ve düşündüğüm doğru çıktı,2 saat kadar rapala gezdirdik,soldaki kamışta strike pro 9 cm rapala sağdaki kamışta 7 cm suni roglou el oltamda 9 cm yozuri rapalam dolaşıyorum amao kadar yosun varki mümkün değil gezemiyoruz.
buna ragmen 2 çinekopla eve döndük ve motoru çıkartıp toparlanıp tavla musabakaları ve yemek muhabbetine geçtik.
bu arada taner (instinct)akşam üstü aradı yazlıkları bana çok yakın,sabah gel çinekop levrek bakalım dedim tanerde tamam dedi ama gece ilerleyen saatlerde konuşmamızda yeni masaya oturdugunu söyleyince sabah gelmesi zor olabilir diye kendisine balık at çek yaparsa seni ararım telefonun açı olsun dedim oda anlaştık dedi.
sabah kalktım erkenden tekneye motoru eşyaları koyup tekrar yola çıktım ama bu sefer kıyıdan midyede aldım ve 2 tane ispari yakaladım.
bu sefer yosunlarla hiç ugraşmadan levrek deneyeceğim dedim.
oltamı attım saldım 10 dakika geçmeden balık üstünde 4-5 kulaç çektim ama ilk balık heyecan süper,balık gitti ben bittim neyse kanca kopmuş yani balık dişli,benim tahminim bu ayda kofanadır dedim ve uzun pala kanca taktım 20 dakika geçti balık üstünde bu sefer 2-3 kulaç çekmeden balık gitti ben yıkıldım bu ne yaww diyorum bismillah sezon böyle başlamamalı...
başladım tekrar yem aramaya ama 3 tekne 10 dalgıç var ayrıca yunus sürüleri var 1 tek ispari yakalayamadım.
aklım kaçan 2 balıkta ve bana göre biri kancayı kopardıgına göre kofana diğeri koparamadığına göre levrek.
ee yem yok ama balık var ne yapmalı benim meşhurr rapalam geldi aklıma hemen açtım bağladım 12 kulaça bir fırdöndü 200 gram kurşun saldım levreklerin arasına.
o ara dalgıçlar sudan çıktı 4 kişi bottalar,tam yanlarından geçerken balık üstünde off rapalada balık bu sefer benimsin hiç şansın yok dedim ve kalama vermeye balığı durdurmaya başladım.
balık çok canlı çok hareketli gelmiyor boyuna göre çok hırçık çıktı yırttı ortalığı.
bu arada sabah kepçe depoda oldugundan önce üşendim sonra yaww bi levrek gelir yıkılır kalırsın al şunu dedim iyiki almışım.
neyse balık gidip geliyor birde seyirci 4 zıpkıncı var kaçırmamam lazım balığı uğraş uğraş heyecan tavan yaptı biran sezonun başı ilk balık kaçarsa bittim derken kepçeyi vurduğum gibi balık benim
sonrasımı
eee 1 çinekop daha geldi başkada bişey yok.öğleden sonra yem tutar gelirim dedim doğru kıyıya,babam kaldır balığı der her kıyıya gelişimde bende önce çinekopu kaldırdım hahahahaha diye gülüyor yuh sana bee öylemi yetiştirdim seni ben derken livardan levreği ipe bağlayıp kaldırmamla ayakta duran reis sana helal olsun maşallah sana diye bagırmaya başladı
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
sonrasında resimler çekildi ayrıca teknede balık ilk tutuldugunda balık hoplayıp zıplarken videoda var bi ara yüklerim,denedim ama olmadı nedense sonra bakarım artık.
sezon açıldı hemde güzel açıldı inşallah böylede gider.
daha bolları ve büyükleri hepimize rastgelsin inşallah arkadaşlar.rastgele
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
bu arada öğleden sonra tekrar çıktım ama balık alamadım yosun olmasa çinekop garanti ama yosun çok.1 tanede köpek balığı tuttum ve saldım.
balık 60 cm 2 kg 400 gram geldi.