Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hakan tebrikler nevaleyi almışsın buna çadır demeyelim küçük ev diyelim
afiyet olsun rast gele.

Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Hakan hocam gündüz yaptığın çadır tamiratının yorgunluğunu gece yakaladığın bu güzel balıklarla atmışsındır umarım bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
Uzun_ahmet yazdı:Hakan hocam yinede fena sayılmazlar bereketli olsun, Serkan ve necmi arkadaşıda kutlarım..
abi, biliyorsun sitemizde tavuk ziyafeti var; tavuk yemektense balık yemeyi tercih ederiz. eeh!.. biz de tavalık nevalemizi aldık.
fish or die yazdı:hakan hocam maşallahınız var almışsınız mırmırları 
pek tatmin olmadık ama yine de hiç yoktansa bunlar da iyiydir deyip teselli olduk.
araphüso26 yazdı:hakan hocam tebrikler mırmırlar güzel görünüyor
çadır dediğin yer kocaman kulube olmuş hatta saray yavrusu hehehehe
abi, apartmaya gerek yok; saray falan değil. öylesine başımızı sokacak bir tahta çadır...
orhanekmekci yazdı:Çadır yerin(prefabrik)hayırlı olsun Hakan
balığın bollaşmaya başladığı bu günlerde bol balıklı raporlarını bekliyoruz.Serkan,Necmi kardeşlerimizde ellerine sağlık selamlar.Mırmırlar içinde afiyet olsun
orhan abi sağol. raporlar gelecek gelmesine de şu çadır işini hala bitirmiş değilim. derslerden dolayı hafta içi uğraşamıyorum. yalnız hafta sonum var; o da balığa mı, yoksa çadıra mı gideyim diyerek geçiveriyor.
SerenaY66 yazdı:hakan hocam gayet iriler.kısmette ne varsa almışsınız.afiyet olsun.
evet kısmette ne varsa aldık ancak pek o kadar da iri değiller. daha irileri de var. hedef onları yakalamak. iyi dileklerinize teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
[SIGPIC][/SIGPIC]
bucalıfikret yazdı:hakan tebrikler nevaleyi almışsın buna çadır demeyelim küçük ev diyelim
afiyet olsun rast gele.

fikret abi, sağol. yorgun yorgun gittik. neşemiz az da olsa yerine geldi. size de rastgele.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
hocam eline saglık afiyet olsun.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
eşref sürek yazdı:Hakan hocam gündüz yaptığın çadır tamiratının yorgunluğunu gece yakaladığın bu güzel balıklarla atmışsındır umarım bereketli avların olsun rastgele
evet eşref abi, o gün öyle sıcak vardı ki anlatamam. iş yapmasan bile ter su içinde kalırdın. hem iş hem de sıcak bizi çok yordu. balığa çok istahlı gittik. yine de bereket versin, hem yorgunluğumuzu attık hem de balığımızı tuttuk. gerisi yalan.
[SIGPIC][/SIGPIC]
u_boy yazdı:hocam eline saglık afiyet olsun.
ümit teşekkür ederim. sağ ol.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Albatros-gr yazdı:Hakan siz gece tutmussunuz mirmirlari,ben gunduz tuttum cayin onunde..sizinkilerin boylari daha guzel
yorgunlugun uzerine balikcilik guzel gidiyor...
cadirda gule-gule otur...artik her gun rapor gelir senden 
faruk abi aslında saat 10.30 kadar güzel vuruşlar alıyorduk. ancak şu "volici"ler (damdumcular) var ya p.......ler bütün balıkları ürküttüler. biliyorsun hacı azmak tarafında bu yasak av işini çok yapıyorlar. bu yüzden rakam az. yoksa patlama olacaktı sayı olarak. o tarafları gece tavsiye etmem. adamın sinirlerini bozuyorlar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 717
Konuları: 7
hocam tebrikler

az olmuş, öz olmuş

afiyet olsun
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur