Anket Organizasyon nerede olsun
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
çeşme
16.67%
6 16.67%
karaburun
30.56%
11 30.56%
seferihisar
30.56%
11 30.56%
gümüldür
0%
0 0%
foça
13.89%
5 13.89%
farklı bir yer
8.33%
3 8.33%
Toplam: 36 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haziran izmir organizasyonu olsunmu olacaksa nerede olsun
lapin yazdı:Orhan abi, izmire beklediğim tayinim gerçekleşti 7 mayıs itibariyle pasaportta göreve başladım. buca team + 1 oldu, hafta sonu uygun olursa organizasyonlara katılabilirim alper_saglik@hotmail.com dan haberlerinizi bekliyorum hepinize selam ve sevgiler.

alper abi izmire hoşgeldin organizasyonlarda görürürüz seni de inşallah Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
murat o tatlı telaşı bende 2 ay önce yaşadım.insanın kendi evi olunca her şey gözüne bir başka gözüküyor.allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin.Şimdi istediğin duvara çiviyi çakabilirsin.çivi senin ev senin çekiç senin.vur muratım .Happy
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
lapin yazdı:Orhan abi, izmire beklediğim tayinim gerçekleşti 7 mayıs itibariyle pasaportta göreve başladım. buca team + 1 oldu, hafta sonu uygun olursa organizasyonlara katılabilirim alper_saglik@hotmail.com dan haberlerinizi bekliyorum hepinize selam ve sevgiler.

alper abi yeni tayin yerinde allah kolaylıklar versin.hayırlı olsun.tayin yerin emniyet pasaport değilmi
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
İlker abi Allah söyletti heralde ama daha kendi evimize çıkamadık Snifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:İlker abi Allah söyletti heralde ama daha kendi evimize çıkamadık Snifsinf
murat kusura bakma ben kendi evine taşındın sandım.ama en evveli sağlık mutluluk olsun.sağlık olmadan ev olsa ne olur.allah herkesi ev sahibi yapsın.benim ev alma durumu yoktu.Düşündük taşındık 3 günde karar verdik.15 günde de borçla harçla aldık.bakarsın gün doğmadan neler doğar.
Bul
arkadaşlar farketmez ter olarak benim için ben şimdiden oltamı hazırlıyorum bilginiz ola Smile Seerf aklımdayken sınav haftası olmasında haziran 15 den sonra yani
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi 21 haziran pazar gibi uygun olur zaten sınavlar bitmiş olur benimde haziranıın ilk haftası sınav var zaten inşallah tekne buluruz Gulumse Orhan abi senden rica karaburundan bir tekne araştırsan sezonda veriyorlarmı fiyatlar nasıl bende seferihisarı soruşturucam
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
kamil abi emekli oldun olalı kayboldun gitti.emekli olmak şimdi sana yaradı mı yaramadı mı ?Balık mevsimi daha senin için açılmadı ama bence süprizi sona saklıyorsun gibime geliyor.Gezginci emmi görüşürüz.Gulumse
Bul
fish or die yazdı:kamil abi 21 haziran pazar gibi uygun olur zaten sınavlar bitmiş olur benimde haziranıın ilk haftası sınav var zaten inşallah tekne buluruz Gulumse Orhan abi senden rica karaburundan bir tekne araştırsan sezonda veriyorlarmı fiyatlar nasıl bende seferihisarı soruşturucam

Mordoğana,Karaburuna ikisinede bakmak lazımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan Abicim,
Belki tanırsın.Mordoğan merkezde fırının karşısında küçük balıkçı dükkanları vardı.Birisinin sahibi Tayfun diye bir abiydi.Eskiden kendi teknesiyle ağ atardı.TayfunAbi K.Burun,Mordağan,Yeniliman her yerde tanıdığı tekneciler vardı.Sana yakınsa onada sorabilirsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon nerede olsun? LeVrEkCi 329 42,748 26-01-2011, 20:11
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 17,182 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  organizasyon nerede olsun ? fish or die 383 30,145 02-03-2009, 20:10
Son Yorum: bucalıfikret
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 4,908 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: