Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel bir gündü
biz neden gitmiyoruz bicim ya. 14 saatte çanakkaledeyiz tutarız balıkları basa geliriz tekrar yukarı çapariyle korkunç lüfer tutuyorlarmış gidelim bencede, ayrıca. orada çalışan teknelerımızde var gideceksek bızı denıze çıkartırlar orada
sevgiler.,

ayrıca gönderdiğiniz resimler süper tebrik ederim.
sevgiler
valla Aliço sen daha niye duruyorsun diye merak ediyorum baksana havalarında bozacağı yok böyle giderse bayağı bir balık marmarada kalacak zavallı hayvanlar tarih saat bilgileri yok ki mevsimlere göre hareket ediyorlar ama bu havalara bakarsan tam nisan mayıs havaları
Bul
gelcek olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sevgiler
Bul
maşallah balıklar harika.. bi lüfere bi mırmır ama ne mırmır.
hepsi harika yediniz içtiniz afiyet olsun.gezdiniz gördünüz resimlediniz elinize sağlık.
Bul
hahahahahaaaaaaa jeton yeni düştüüüüüüüüüü yaww havalar soğumadığına göre balık bizim orada aliçoooo hazırlan bu pazar kısmetse gidiyoruz kankaaaa hiç şansı yok balıkların hemde hiiççç lüferlerrrrr levreklerrrrr biz geliyoruz arkadaşlar kusura bakmayın benim tekne iki kişilik yoksa herkesi davet ederdim hava güzelse bu pazar balıkları topluyoruz haydi hayırlısı74
Bul
degerli arkadasım ozanın duzenlemiş oldugu çanakkale gezisi ve oradaki luferci arkadasımla tanısma ve balık tutma keyfine ulastıgım için çok mutluyum arkadaslarıma candan tesekkur ediyorum erol arkadasıma çok uzuluyorum bir saat yol yurudu bacakları tutmaz oldu Hehehe kilo vermesi lazımm Smile:0521:
Bul
lüferci1907 yazdı:gelcek olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sevgiler

İnşallah geleceğim abicim inşallah.
Bul
M. Ali abi görüntüler süper bizim meralara benzemiyo ben orda olursam efes'i çok içerim
selamlar rastgele...
Bul
çanakkalede dört mevsim deniz avı yapılıyor anladığım kadarıyla orayamı yerleşsem diye düşünmüyor değilim şunun şurasında onayım kaldı bir sene balık avı ara vermeden fena olmayacak benim açımdan
Bul
sizler için çok güzel olmuş bizim sitemizin farkıda bu galiba insanları birbirleriyle tanıştırıp kaynaştırıyor ne kadar güzel
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir kare Mufi 17 2,524 30-03-2012, 23:26
Son Yorum: araphüso26
  silifke tatili güzel başlayan balıkavı resimleri.. ANTALYALI07 49 7,082 17-12-2008, 15:06
Son Yorum: ANTALYALI07
  güzel deniz canlıları TheVolki 10 2,519 23-02-2007, 03:02
Son Yorum: kılçık
  kazalı bir gündü lüferci1907 34 5,497 26-01-2007, 22:05
Son Yorum: lüferci1907
  bu sezon güzel av oldu sazanında babasını tuttuk yani:)) mr.avcı 12 2,860 14-11-2006, 16:19
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi