Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel bir gündü
Orhan abi gene almışsın nasibini maşallah allah daha çok versin inşallah.
Bu arada istanbuldanda arkadaşların gelmesi bir başka güzel olmuştur mutlaka.Sevgiler saygılar
Bul
resimdekilerden bir de benim erol şapkalı arkadaşların bu kadar can yakın ve paylaşım cı olduğunu zannetmiyordum ama her şey için tekrar teşekkür ederim kendi adıma
Bul
Lüferci arkadaşıma ve onun arkadaşına çok çok teşekkür ediyorum.Bizleri okadar güzel ağırladılarki burda ne yazsam az gelir diye düşünüyorum.çok güzel bir gündü inşallah birgün yine buluşuruz diyor,kendilerine bolşanslar diyorum.
Bul
valla imrendim kıskandım maşallah balıklarada sizede ozan sana zaten bravo bi yalovadaa bi çanakkalede bi kartalda bi sarayburnunda senden korkulur sivasa kamil abiye yayın tutmaya gidersen şaşırmam hepinize teşekkürler resimler ve paylaşım için ozan senin resimleride bekliyoruz saygılar afiyet olsun
Bul
Bu aralar Çanakkalede havalar çok güzel Çapariciler ve oltacılar için çok iyi oldu
Bul
güzel bir av olmuş. afiyet olsun. daha iyi avlar hepimize rast gelsin
Bul
ah çanakkale balık cenneti güzel balıklar tebrikler
Bul
selam dostlar..ben geldim..orhan abi memnun kalp kalmadığımızı merak etmiş..balık tutmak bir yana o muhteşem doğa,deniz,etraftan topladığımız odularla yaktımız ateşin üzerinde pişirdiğimiz sucuklar,o nefis bozcada şarabı hepsi süperdi..bizi kırk yıllık bir dost gibi karşılayan orhan ve abdullah abiye herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum..biz süper bir keyif yaşattılar ha bide balıktutturdular.. o yürüdüğümüz yolu valla hergün yürürüm..yürüyemez zannetme orhan abi balık için herşeyi yaparım..herşey mükemmeldi,,ilk fırsatta tekrar oradayım..daha levrek ve çipura tutucaz..saygılarımı sevgilrimi sunuyorum..rastgele...
Bul
Ah be ozan bi haber verseydin bende gelirdim
Bul
çok güzel bir gün olmuş balıklarda süper.zaten ozan kardeşin uzmanlık alanıdır mırmırlar .ben de baya imrendim buralarda dereler dondu. sıcaklık eksi 40 larda. balık nerede biz nerede.ah bir yaz gelse inşallah siz görün o zaman balıkları.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir kare Mufi 17 2,524 30-03-2012, 23:26
Son Yorum: araphüso26
  silifke tatili güzel başlayan balıkavı resimleri.. ANTALYALI07 49 7,082 17-12-2008, 15:06
Son Yorum: ANTALYALI07
  güzel deniz canlıları TheVolki 10 2,519 23-02-2007, 03:02
Son Yorum: kılçık
  kazalı bir gündü lüferci1907 34 5,497 26-01-2007, 22:05
Son Yorum: lüferci1907
  bu sezon güzel av oldu sazanında babasını tuttuk yani:)) mr.avcı 12 2,860 14-11-2006, 16:19
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi