Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yozuri crystal minnow rapala
meteor yazdı:muhtemelen kopmaz 50 senelik olduğuna göre renk te yoktur o rapalada. o zamanlar amerika bile tutucu idi rapalanın orta yerinde bir örtü veya ona benzer bir şey olabilir.

renk var rapalada,hem de üstünde pul varmıs gibi görünüyor,karnı açık renkte,üç tane de üçlü iğnesi var,damağı metal
Bul
http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup...L%20MINNOW
Bul
meteor yazdı:
ALİ yazdı:
Ege yazdı:
Ege yazdı:bende yozuri pins minnow bir de dede yadigarı rapala var,markası galiba dam,almanyadan gelirken getirmiş yanında,kullanılmamıs,iki parçalı,bana kullansana diyor ama kıyamıyorum kullanmaya

gerçi kullansam işe yarar mı bilmiyorum,50 senelik rapala

kullanma yazık olur kopar falan sen onu en guzel koşeye as bence yadigar olarak....

muhtemelen kopmaz 50 senelik olduğuna göre renk te yoktur o rapalada. o zamanlar amerika bile tutucu idi rapalanın orta yerinde bir örtü veya ona benzer bir şey olabilir.

vardır orhan vardır biz ne yazık hep çok geriden takip edebiliyoruz hep eskiler bize.
bu rapala işini iyice oturtalım 1 sene i,çinde emini,mki herkes en iyi ve en hesaplı rapalalarla balık tutuyor olabilir
Bul
hüseyin valla bende rüyamda sabaha kadar lüfer tuttum o poragaramı seyrettıkten sonra adam şav yapcaz dıye dıye yaptı şovunu valla.
Bul
aklıma getirmeyin yaww hemde kıyıdan ne balık aldılar maşallah rapalanın gücü işte
Bul
sedatdalci yazdı:hüseyin valla bende rüyamda sabaha kadar lüfer tuttum o poragaramı seyrettıkten sonra adam şav yapcaz dıye dıye yaptı şovunu valla.

Ben uyuyamadım ki. Uyusam bende tutardım herahalde. Smile
Bul
levrekte iş yapıyormu?yapan başka rapalan varsa alabilirmiyiz ayrıntılarını.
Bul
Bundan acil olarak alıcam yozuri crystal minnow rapala f8 ve c5. TeşekkürlerAlkis
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
Nihat abi tapala fotoğraflarını tekrar yükleyebilirmisin
Bul
benim rapala bu oğulcan.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi