Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
destek olalım derken köstek olabiliriz...!
dearyildirim yazdı:Ancak birde şu var bir başkasından duyduğumuz yada bir yerde okuduğumuz yöntemi yada malzemeyi tavsiye ederek yardım etmiş olurmuyuz sizce? Denemediğimiz bir şeyi tavsiye etmek doğrumudur?
Saygılar...

Bence yöntem veya takım konusunda duyum ile denenmiş belirtilirse insanlar kendi fikirlerine göre değerlendirme yapabilir .

Duyumda paylaşılmalı denemede gerisi şahısların kanaatine kalsın

(((( ateş olmayan yerden duman çıkmaz))))
Bul
her teknik her yem kullanılan bölgeye göre değişiklik arz edebilir

bize tavsiye edilen birşey deneriz sonuş alamayız ama başka bir yerde işe yarayabilir

ama bize tavsiye eden kişinin onu denemesi şartı ile burada duyum yada tavsilerde paylaşılabilir
Bul
balıkcıların bence %80 sallamayı sevdiklerinden 1 e 3 kattıklarından ben gözümle görmedigim sistemi övmem övemem denerim görürüm yorumumu yaparım (%80 azmı oldu ne benim tanıdıgım her arkadaşım çinekopu lüfer ispendegi levrek yapıyor da Smile))o yüzden))
Bul
Levrekci yazdı:balıkcıların bence %80 sallamayı sevdiklerinden 1 e 3 kattıklarından ben gözümle görmedigim sistemi övmem övemem denerim görürüm yorumumu yaparım (%80 azmı oldu ne benim tanıdıgım her arkadaşım çinekopu lüfer ispendegi levrek yapıyor da Smile))o yüzden))

her arkadaşım haaaaa......... gülerim ben bu işe.......

sevgiler. Kankın de dahilmi buna peki
Levrekci yazdı:balıkcıların bence %80 sallamayı sevdiklerinden 1 e 3 kattıklarından ben gözümle görmedigim sistemi övmem övemem denerim görürüm yorumumu yaparım (%80 azmı oldu ne benim tanıdıgım her arkadaşım çinekopu lüfer ispendegi levrek yapıyor da Smile))o yüzden))

Bence sallamak amatörlerin işi. Özellikle oltacılıkta profesyönelleşmiş biri asla sallamaz çünkü buna ihtiyacı yoktur. Zaten övünebileceği avlar çok olmuştur hayatında. Geçen kış lüfer zamanı iki arkadaş bir gecede 68 tane lüfer aldık dersem bazıları salladığımı düşünebilir ama bizim gurupta bu normal karşılanır çünkü aynı sezonda bir arkadaşımız tek başına bir gecede 118tane aldı. Birazda insan çevresinde görmediği tanık olmadığı şeylere nedense inanmak istemiyor.
Bul
adı çıkmış bikere balıkçının stresi atıyo tabii sonrada sallamaya bazen inandırmakta zorlanıyorum insanları allahtan kamera ve digital fotograf makineleri cktıdaa kanıt oldu
Bul
pazardan alıp fotoğraf çekenlerde var Tongue Big Grin
Bul
118 LÜFER BANA TUHAF GELDİ  KUSURA BAKMAYIN  HER BEŞ DAK. 1 LÜFER YAKALADIĞINIZI DÜŞÜNSENİZ 1 SAATTE 12 LÜFER YAPAR YANİ TAM 10 SASAT HİÇ DURMADAN BALIK YAKALAMAK LAZIM HİÇMİ KARNI ACIKMADI BU ARKADAŞIN   PARDON YANİİİİİ.....
Bul
bir gecede 118 bence anormal degil eger gece lüxle zoka atıyorsan sürü altına gelirse istavrit tutar gibi balıgı toplarsın bir kere babam ve 2 amcam lüxe cıkıyor gece 12 ye kadar 1 tane lüfer tutuyolar amcam balık tutanındır kim ne tutarsa kendine diyor balıgı baş altına atıyor gece 12 de bir balık başlıyor sabah hava aydınlanana kadar 3 usta balıkcı sigara yakamıyorlar sen yak ver diyorlar birbirlerine yem bitiyor lüfer kesip yem yapıyorlar sayı olarak atmıyım tam konumuzun içinde ama çok lüfer tutuyolar baş altına balıgı atan amcam tabii livara geri atıp eşit paylaşıyorlar sabah kahvaltıdan sonra 1 sana 1 sana 1 bana 1 tekneye diye 4 e bölüyorlar yani olabilir çok normal benim rekorum 39 kofana 1 günde hemde ne kofanalar tam kofana :0507::0507::0507:
Bul
levrekçi tek başına 118 biraz zor gibi genede olmuycak birşey denemez ama derlerya imkansız bu da onun gibi birşey....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi