Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mayıs ayı ayın avcısı
mayıs ayı ayın avcısı oylamasına katılmak isteyenler lütfen raporlarının bir kopyasınıda buraya eklesinler.
mayıs son gün akşamına kadar gelen raporlar sonucunda 3 haziran saat:17:00 a kadar oylama yapılacak ve 1. olan kişi 1 ay boyunca vip üyemiz olacaktır.

raporunu buraya eklemeyenlerin raporları oylamaya girmeyecektir.

gurup halinde raporu olanlar ya 1 kişi gönderip o katılsın yada herkes tuttugu balıkları ayrı ayrı göndererek katılsın.
Bul
ben adayım Allah nasib ederseBoboSeerf
rakiblerime bakaşarılar
bol balık avları
Bul
bu ay bende adayım uğurcuğum bakalım iyi olan kazansın Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu ay bende adayım uğurcuğum bakalım iyi olan kazansın Gulumse

Arkadaşlar bucalı barış kardeşiminde dediği gibi oylar hakka göremi yoksa duygusalmı veriliyor anlamakta zorlandım ama şu kesin galiba oylar bayağı duygusalBabyAlkisveriliyor.Mayıs ayı ayın avcısına katılmaktan ben vazgeçtim
Gulumse.Katılacak arkadaşlara başarılar ama gerçekten iyi olan kazansın
duygusallık kazanmasın ricam budur arkadaşlar.

Ayrıca orhanekmekci abimizi kutlar tebrik ederim.Seerf
Vedat/1961/İSTANBUL
Bul
vedat abi duygusal derken tabiiki avın zorluguna oy veriyoruz sadece arada belki 1-2 kişi duygusal davranıyor olabilir.
mesela nisan ayı avında belki sen çok ve değerli balıklar tutmuş olabilirsin ama sen meraya getirilip balık tutmuşsun diğer avlar emek sarfedilerek yapılmış yani şimdi açıkçası bazen benim tuttugum 3 kg luk levrek bile hazır meradan oldugunda daha emek sarfedilerek tutulan balık daha değerli olabiliyor.
kendimden örnek vereyim ben nisan ayında orhan abiye oy verdim sebebide orhan abi gerçekten zor olan avcılık yapıyor kürek çekerek balık arayıp balık tutuyor bu çok önemli bir unsur bence.
Bul
vedat sen kendi hakıındamı yoksa bucalı barışın adınanmı görüş bildiriyon bunlar avın zorluğuna ve meşakketine bakarak verilen kararlar saygılı olmanı rica ediyorum
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hayırlı olsun.
Katılanlara başarılar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu ay bende adayım uğurcuğum bakalım iyi olan kazansın Gulumse
başarılar nihat abiSeerf
Bul
katılan herkeze hayırlı olsun . RastgeleSeerf
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul
1 mayıs sabahı ercan abi (altaylı) aytuğ abi ve ben sabah saat 08:00 gibi bornovada buluştuk foçaya doğrulu yolla çıktık çiğliden yemlerimizi aldık(sülünez) menemende ercan abinin börekçisinden börekleri limonata ile afiyetle yedikten sonra yolla devam, teknenin yanına saat 09:30 gibi anca gelebildik benzin ikmali erzak derken 10:30 gibi engin sulara yol aldık, saat 13:30 kadar sırtı ve melenur ercan usta alayı kıstırmıştı alayın üstünde döndündükce melenurlar teknede çok keyifliydi ercan usta bu işin piri aytuğ abi ve benim talebimiz üzere sarkıtma yapmak üzere karagöz merasına gittik ama aşırı dalga yüzünden orda barınamadık ercan abi bunun üzere bizi başka meraya götürdü tabi bize kızarak Hadiordanonun aklında melenurlar var neyse burda 25-30 metre derinlikte atiyoruz çekiyoruz eşek ısporozları ikişer ikişer geliyor saat 17:00 kadar epey bir balık aldık yemlerin bitmesiyle karaya doğru yola çıktık. Gerçekten ercan kaptan bu işi biliyor AlkisAlkisAlkisAlkis melenur alayı üzerinde her dönüşünde bir tanesi içerde kıstırdımı afetmiyor. Ercan abiyle denizde olmak gerçekten çok keyifli ondan öğrenilecek çok şey var çok saol ercan kaptanAlkisAlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,285 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,747 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci