Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçük mezgitler
2 hafta evvel abimle gittiğimiz mezgit ve istavrit avı hüsranla sonuçlandı. Ayrıca nette bir problem vardı giremedim yazamadım kaynadı araya. Sabah 7-8 arası tavuk göğsüyle 10 lu çapariyi salladık 5-6 mezgit takıldı ama accayip ufaklar. üsküdar da millet birbirinin üzerinden olta atıyor arada 2-3 istavrit çeken oluyordu minik minik gümüş toplayanlar vardı. dolayısıyla iyi bir av yapamadık. bu pazar kartal a yine gideceğim aradan 2 hafta geçti Smile mezgitlerin durumu nedir bilmiyorum ama büyük iğne kullanırsam sanırım büyük balık alabilirim diye tahmin ediyorum mezgitlerden. Herkese selamlar saygılar.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
inşallah rastgelsin burhanAffet
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
burhan abi büyük yem büyük kanca büyük balı her zaman bu oluyo idaki avı rasgelir inşallahAlkisWinkWinkWink
Bul
alperburdur yazdı:inşallah rastgelsin burhanAffet

Alper abi maillerini aldım cevap yazamadım çok pardon ya. msne ekleseydin keşke daha detaylı konuşur sohbet ederdik. Smile çok teşekkür ederim abi.
Bul
balıkcı uğur yazdı:burhan abi büyük yem büyük kanca büyük balı her zaman bu oluyo idaki avı rasgelir inşallahAlkisWinkWinkWink

uğurcum canım kardeşim sen böyle diyince daha bi hak verdim şimdi düşüncelerime Smile aldığım çapariler mini miniydi sinek iğnesi kadar. iri istavrit iğnesi küp küp tavuk göğsü. hayır bide mezgit kaynıyo ortası. olta dibe inmeden patır kütür yapışıyolar hemen. bu pazar inşallah güzel raporlarla dönücem.
Bul
Burhan arkadaşım kıyıdan küçükleri çıkar sandal ile çıkabilirsen bide mera sına denk gelirsen çok güzel balıkçılık yapabilirsin havalar az bi daha ısınsın balıklar daha da bollaşacak sen hırsını kaybetme daha çok güzel balıkçılık yaparsın rasgele.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Burhan arkadaşım kıyıdan küçükleri çıkar sandal ile çıkabilirsen bide mera sına denk gelirsen çok güzel balıkçılık yapabilirsin havalar az bi daha ısınsın balıklar daha da bollaşacak sen hırsını kaybetme daha çok güzel balıkçılık yaparsın rasgele.Alkis

Eren abi mümkün değil tekneyle açılmak Big Grin açılmasına açılırımda geriye dönemem. balık bol felaket bol hemde fakat çok küçük. 2 hafta geçti bu hafta sonu büyük iğne kullanıcam belki irilerden alırım Smile sağ olasın abi.
Bul
canın sağolsun burhan inşallah bidahaki sefer bol av ve resimleride görürüzWinkAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Burhan,mezgitin yabancısı olduğumuzdan sana bol şanslarAlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
Bir dahakine insallah rastgelirsin Burhan...Seerf
konu asil diger baslik icinmis<<baliksiz av raporlari>>
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [Küçük balıkçılarım] YaKaMoZ 29 3,197 21-06-2014, 11:44
Son Yorum: YaKaMoZ
  küçük reisin karagözleri... kaya 20 3,173 21-01-2008, 22:20
Son Yorum: Tropheus
  sar mezgitler büyüdü.... kaya 25 3,808 02-07-2007, 21:00
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi