Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamar
herkese selamlar.bir konuda bilgi edinmek istiyordum.evimde derin dondurucumun ücra bir köşesinde unutmuş olduğum dilimlenmiş halka şeklinde kalamar var.sonkullanma tarihi muhtemelen gecmiş.acaba ben bunu yem olarak kullanabilirmiyim?
Bul
u-boy ailemize hoşgeldin öncelikleAlkisKalamar konusuna gelince; balıkların son kullanma tarihine bakacaklarını sanmıyorum.GulumseSon kullanma tarihi geçmiş kalamarınla, yakalama tarihi yeni balıkların olsunWink

Bu arada imza ayarlarınızı yapmanızı öneririm.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
aramıza hoşgeldin,
balıklara sorun yok tarih geçmiş olsada atlarlar Gulumse
Bul
u_boy aramıza hoşgeldinAlkisBence soğuk zincirinin kırılmadığına inanıyorsan kalamarın hatırını sor derimSeerf yem olarak kullanacaksan özellikle gece avlarında olmak üzere cupra,karagöz gibi balıklarlar için ideal yem olup oldukcada dayanıklıdırAlkis
Bornova - izmir
Bul
uboy aramıza hoşgeldiniz kontrol panelinden adınızı yazarsanız iyi olur. Kalamarlar güzel yem olur çzöülünce.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
güzel yem olur bence.. rastgele..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Uboy öncelikle hoşgeldiniz.. Kalamarlara gelince balıklar için tarih önemli değil yeterki gelsinler...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uboy aramıza ve ailemize hoşgeldin kalamar güzel yem olur küçük balıklar tarafından tırtıklanmaz sağlam yemdir rast gele.Alkis
Bul
eyvallah Smile hepinize çok tesekkurler.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Umit ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar..Seerf
arkadaslar bakiyorum gerekli cevaplari vermisler
rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi