Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fosforlu, boncuklu köstekler
Albatros-gr yazdı:hocam hosgeldin..,ben biraz ayriliyorum..gozlerim Bahadir ilr senin uzerinde,aksamki muhabbetinizden sonraSiyirdim

Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:hocam hosgeldin..,ben biraz ayriliyorum..gozlerim Bahadir ilr senin uzerinde,aksamki muhabbetinizden sonraSiyirdim

MahcupMahcupMahcupBabyBabyBaby
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır gold üyeliğin hayırlı olsun.Yakışmış vallahiAlkis
Bul
Teşekkür ederim Ufuk hocam.Saolsun sevgili dostlar layık görmüşlerse ne mutlu banaGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
bahadır abi gold üyeliğin hayırlı olsun Alkis
fosfor konusuna gelince alanyadan rauf abi derin deniz balıklarını yakalamak için iğne üstüne çakar ışık takıyordu derinde bildiğimiz gibi ışık yoktur ve çakar ışık balığın dikkatini çekerek merakını uyandırarak oltaya balığı çekerek yemi görmesini sağlıyor fosforlu boncuk da kanımca gece avında aynı görevi görüyordur, mesela su altı belgesellerinde balıkların meraklı oluşu işlenir ve bu belgesellerde bunları defalarca duymuşuzdur bir kere de gece avında dene bence, gece avında bir tane fosforsuz takım at, bir tane de fosforlu takım at bakalım hangisi balığın merakını cezbedecek ve tecrübeni bizlerle paylaşmayı unutma abicim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:bahadır abi gold üyeliğin hayırlı olsun Alkis
fosfor konusuna gelince alanyadan rauf abi derin deniz balıklarını yakalamak için iğne üstüne çakar ışık takıyordu derinde bildiğimiz gibi ışık yoktur ve çakar ışık balığın dikkatini çekerek merakını uyandırarak oltaya balığı çekerek yemi görmesini sağlıyor fosforlu boncuk da kanımca gece avında aynı görevi görüyordur, mesela su altı belgesellerinde balıkların meraklı oluşu işlenir ve bu belgesellerde bunları defalarca duymuşuzdur bir kere de gece avında dene bence, gece avında bir tane fosforsuz takım at, bir tane de fosforlu takım at bakalım hangisi balığın merakını cezbedecek ve tecrübeni bizlerle paylaşmayı unutma abicim

Alper kardeşim çok teşekkür ederim.İnşallah mahcup olmayız.Bilgilendirme için de saol.Söylemiş olduğun gibi dener denemez paylaşırım.Rasgele

Bul
kasap100 yazdı:Alper kardeşim çok teşekkür ederim.İnşallah mahcup olmayız.Bilgilendirme için de saol.Söylemiş olduğun gibi dener denemez paylaşırım.Rasgele
bu boncuklar boşa satılmıyordur sanırım ve görüşümce bu boncuklar ne kadar ışık toplarsa o kadar yansıtıyordur derin sularda pek işe yarıyacağını sanmam ama ay olan bir gecede balığı rahatsız etmeyecek ve ürkütmeyecek kadar bir ışık yayarak balığı cezbedip merakını uyandıracağını sanıyorum, merakla bekliyoruz abicim rastgeleSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi