24-04-2009, 18:54
rauf abi eline emeğine sağlık,güzel sunum olmuş teşekkürler.
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
AKDENİZ Balıkları (Video)
|
24-04-2009, 18:54
rauf abi eline emeğine sağlık,güzel sunum olmuş teşekkürler.
![]()
24-04-2009, 20:50
yalova tatar yazdı:kaptan emeğine sağlık çok güzel olmuş bunların hepsi yeniyor mu lokum balığı gibi ince balıklar vardı bide adını unuttum.Abi bir tanesi harişc aslında bilmeden onuda yedim o ayrı konu.O balık Balon balığı biliyorsun bazı zamanlar toksin taşıyor.Lokum balığı akdenizde cok tüketilen bir balıktır sardalya ile hamsi arası eti vardır yalı bir balık değildir. SerenaY66 yazdı:rauf abi teşekkürler.rastgele. orhanekmekci yazdı:Üstad,güzel balık arşivi oluşturmuşsunuz.Paylaşım için teşekkürler bucalıfikret yazdı:rauf abi güzel sunum hazırlamışın eline sağlık..Sizlerde sağ olun iyi günler dilerim. manisalıdeli yazdı:rauf kaptan emeğine sağlık süper bi albüm olmuşLevrek ve cıpra iyi tespit evet onlar yok zira gündüz avı yaptığım ve kıyı avcılımda olmadığı icin yoklar.Cıpra icin gece levrek icinde dalgalı havalar burda uygun sırtı veya rapalaya daha bindiremedim yakışıklıyı. MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi herşey için teşekkürler, yine yapmışsın yapacağını. Resimlerin arasında ilk kez gördüğüm balıklar vardı sağol var ol.Öyle olması lazımdı zira resimleri öyle sectim selamlar. FuRkAn * yazdı:Çok Güzel Olmus Teşekkürler Ege yazdı:çok güzel bir çalışma.. emeğine sağlık rauf kaptan.. Albatros-gr yazdı:Rauf abi cok tesekkurler ....bizde olmiyan degisik turlerde var sizlerde LeVrEkCi yazdı:rauf abi eline emeğine sağlık,güzel sunum olmuş teşekkürler.Beyendiğinize sevindim rastgelsin.
24-04-2009, 22:00
Rauf abi paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık
![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
25-04-2009, 10:05
rauf abi eliine emeğine sağlık döktürmüşsün yine
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
25-04-2009, 10:51
Rauf Abicim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş.
Devamınıda bekleriz.Teşekkürler. ![]()
25-04-2009, 19:13
kasap100 yazdı:Rauf abi paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık alperburdur yazdı:abi çok bilgilendirici ve güzel bir slayt daha yapmışsın teşekkürler yycolak yazdı:Rauf Abicim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş. fish or die yazdı:rauf abi eliine emeğine sağlık döktürmüşsün yineBeyendiğiniz cin bende sizlere teşekkür ederim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|