Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 sezonun sülükleri hazır
Uzun_ahmet yazdı:Uğur sana yollayalım o zaman cargoyla olmazmı, sende bize balık yollarsın SiyirdimWink

ahmet abi ben eskişehir ile çorum arasında iletişim kurarım.sen bana sülükleri gönder ben uğura göndereyim.uğurda balıkları bana göndersin bende sana gönderirmiyim göndermezmiyim orası karışık.Siyirdim
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hüseyin abi ben önümüzdeki 2 hafta sonu boşum.bu hafta sakaryaya gelip gelemeyeceğin net değil.ama sonraki hafta kefale gidelimmi.polatlı taraflarında olabilir.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
balıkcı uğur yazdı:olur ben balığında değilim yaw çekmesindeyim o balığı birde elimde kamış varsa BoboBoboBobo
birde kanca damağına oturduysa gezdire gezdire bir sal bir çek o zevk balığın etinden bile tatlı vallaBoboBoboBoboSeerf

Tamam uğurum anlaştık o zaman Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SerenaY66 yazdı:ahmet abi ben eskişehir ile çorum arasında iletişim kurarım.sen bana sülükleri gönder ben uğura göndereyim.uğurda balıkları bana göndersin bende sana gönderirmiyim göndermezmiyim orası karışık.Siyirdim

Ayıpsın ilker istersen hiç yollama helalı hoş olsun..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:teşekkür ederim ahmet abi sizlerde faruk abimle kavga etmeden bol avlarWinkSiyirdim(sana yamuk yapmıştı unutma)
Ah.ah uuhuturmuyum.unuturmuyum76
Bul
SerenaY66 yazdı:uğur sen işi biliyorsun.koçum benim.Bende aynen yemekten zevk almam.balığın çekişi kuvvetli ise bak o zaman sen zevke.
BoboBoboBoboBoboBobo717171
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet abi ben eskişehir ile çorum arasında iletişim kurarım.sen bana sülükleri gönder ben uğura göndereyim.uğurda balıkları bana göndersin bende sana gönderirmiyim göndermezmiyim orası karışık.Siyirdim
ben tutarım benim işim en zevkli olanıBoboBoboBobo7171
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Tamam uğurum anlaştık o zaman Siyirdim
tmm abimBoboBoboSiyirdim7171
Bul
balıkcı uğur yazdı:ben tutarım benim işim en zevkli olanıBoboBoboBobo7171

Sen tut uğur bende abbasın kör kazı gibi yutarım SiyirdimHappyHappyBoboHehe
Uzun_ahmet yazdı:Sen tut uğur bende abbasın kör kazı gibi yutarım SiyirdimHappyHappyBoboHehe
abbasın kör kazı ne oluyo abimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
tutmanmı abim bende 15 güne kadar gidip bakalım sülük varmı diye birazda biz toluyakta
nasıl besleyecek
benim anladım kadarıya bir leğen gibi ir şeye suyu dolduruyoz sonrada sülükleri salıyoz sonra hafata bir ciğer dalak kan döküyoz bukadarmı

yosa ben toprakta tutuyodum öylede olumu hiç kan manda dökmüyodum 1hafta gidiyodu hatta 15 günWink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye için yemlerim hazır. bucalıfikret 46 6,146 23-08-2012, 17:59
Son Yorum: bucalıfikret
  15 Haziranın Yemleri Hazır hellori19 46 6,706 18-06-2009, 23:12
Son Yorum: Ege
  kara sülükleri yaşatmak? araphüso26 17 4,143 05-03-2008, 23:55
Son Yorum: ottoman fishing team

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi