Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre
kasap100 yazdı:Faruk abim beni yalnış anlamayacağına istinaden;
Bizim durumumuz kötüye gidiyor abiSiyirdimKahveydi, sandal keyfiydi , motordu derken bizim balıkçılık yaptığımız yok vallahiSiyirdimGit-gel muhabbet.

Ama biz bunu seviyoruz abi.Demişler ya balıkçılık hastalık değildir, hastalık olsa çaresi olurdu.Gerçekten bizim çaremiz yok.Tek çare denizde olma tutkusu Faruk abicim.

Keşke orda olsaydım dedim fotoğraflara bakarken.Denizde olmak.Dostlarla.Oltanı indirmek ve şimdi gelecekler diye beklemek.Ne keyiftir o.AlkisManzaraya bakıp mutluluğu yudumlamak.Düşüncelere dalıp hissetmek.Dostla edilen iki sohbet.İşte bunlardır insanı denize çeken.

İnan ne tuttuğunuza bakmadım bile.Ama fotoğraflar da yukarıda bahsettiklerimin hepsi var.Balık olsa ne, olmasa ne.Siz bunları fazlası ile yapmışsınız.

Bize de sizi gönülden AlkisAlkisAlkis mak düşer.Tebrik ederim AbicimAlkisSeerf

Balık bahane,muhabbet şahane Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abim beni yalnış anlamayacağına istinaden;
Bizim durumumuz kötüye gidiyor abiSiyirdimKahveydi, sandal keyfiydi , motordu derken bizim balıkçılık yaptığımız yok vallahiSiyirdimGit-gel muhabbet.

Ama biz bunu seviyoruz abi.Demişler ya balıkçılık hastalık değildir, hastalık olsa çaresi olurdu.Gerçekten bizim çaremiz yok.Tek çare denizde olma tutkusu Faruk abicim.

Keşke orda olsaydım dedim fotoğraflara bakarken.Denizde olmak.Dostlarla.Oltanı indirmek ve şimdi gelecekler diye beklemek.Ne keyiftir o.AlkisManzaraya bakıp mutluluğu yudumlamak.Düşüncelere dalıp hissetmek.Dostla edilen iki sohbet.İşte bunlardır insanı denize çeken.

İnan ne tuttuğunuza bakmadım bile.Ama fotoğraflar da yukarıda bahsettiklerimin hepsi var.Balık olsa ne, olmasa ne.Siz bunları fazlası ile yapmışsınız.

Bize de sizi gönülden AlkisAlkisAlkis mak düşer.Tebrik ederim AbicimAlkisSeerf

iste bu yukaridaki cumleyi okuduktan sonra ilk guldum...sonra bir dusundum....vallahi de dogru billahide dogru.ama olsun ya nasil keyif alirsan is oyle olur..alt tarafi denize stres atmiya gidiyoruz..
sen su asagida bahsettigim filtreyi gordun mu>?aklinda olsun
tesekkurler bahadir
Bul
ufuktan26 yazdı:Balık bahane,muhabbet şahane Seerf
ayni fikrdeyim hocam...inan balik cikmasa bile(cikarsa daha iyi oluyorda) her zaman o denizde olmanin zevkini cikaririmSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:ayni fikrdeyim hocam...inan balik cikmasa bile(cikarsa daha iyi oluyorda) her zaman o denizde olmanin zevkini cikaririmSeerf

Budur aslolan abiAlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:Bizim durumumuz kötüye gidiyor abiSiyirdimKahveydi, sandal keyfiydi , motordu derken bizim balıkçılık yaptığımız yok vallahiSiyirdimGit-gel muhabbet.
iste bu yukaridaki cumleyi okuduktan sonra ilk guldum...sonra bir dusundum....vallahi de dogru billahide dogru.ama olsun ya nasil keyif alirsan is oyle olur..alt tarafi denize stres atmiya gidiyoruz..
sen su asagida bahsettigim filtreyi gordun mu>?aklinda olsun
tesekkurler bahadir

Filitreyi ben de alsam iyi olacak abi.Markası nedir?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Filitreyi ben de alsam iyi olacak abi.Resmi var mi veya markası nedir?
su anda..burada evde ..bekle detayli bilgileri verecegim
Bul
Albatros-gr yazdı:su anda..burada evde ..bekle detayli bilgileri verecegim

Yabancı marka sanırım,olmassa internetten sipariş ederim markasını bilirsem abi.Saolasın.Bizim motor da arasıra öksürüyor en azından benzinden olmadığını biliriz kullanırsak

Bul
kasap100 yazdı:Yabancı marka sanırım,olmassa internetten sipariş ederim markasını bilirsem abi.Saolasın.Bizim motor da arasıra öksürüyor en azından benzinden olmadığını biliriz kullanırsak
Bahadir bak detayli fotolarini koyuyorum..su anada yanimda sormak istedigin bir sey varsa simdi sor...cunku tekneye goturdugumde kutusunuda atacagim zaten,o kutunun icinde degil...uzerine koyuk.kutunun her tarafinda su fotodaki amblem,ve marka var...markasi olsa gerek...ve honinin sari etiketindede gozukuyor..made in USA yaziyor..icinde aman -aman bir sey gozukmuyor..fotoda gozuktugu gibi bir fltre var..markasi MR.FUNNEL..zannedersem..her yerinde oylr yaziyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bundan daha iyi açıklanamazdı abi.Saolasın.Buldum bile.Şimdi sitelerden satışını araştıracağım.Bilmek isteyen arkadaşlara ; http://www.mrfunnel.com/ sitesi.Alkis

Bul
Türkiyede bayiisi yokmuş.amozon.com'da var.Sipariş verebilirim.

Fiyatı kıyaslamak istesenSiyirdim ;

http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&search-a....%20Funnel

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr`in intikami Albatros-gr 47 5,421 01-10-2009, 23:13
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi