Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre
Bu sabah 8:50 Fener limaninda Ayhan`i beklerken yalniz degildim(foto1).
Saat 9:30 gibi meramizda avlanmiya basladik..hava-deniz hersey guzeldi.Kahvelerimiz henuz yapmistik kiKahveilk mercani aldim.Tamam dedik bu is olacak..devaminda hanoslar cikmaya basladiRolleyes(martilarin kismeti).Bir ara hic bir sey vurmuyordu,uykumuz geldi.Burada olmiyacak dedik,yer degistirdik,yeni yerde ayniSnifsinf..yine ilk meramiza geldik.kancayi attik,ilk atista Ayhan bir karagoz aldi ...tamam dedik basliyor,Ohyandanfakat devaminda hanostan baska bir sey cikmayica,evin yolunu tuttuk.
Sehire girerken usta (Coni Vayt)tan gectim,dunku olayi detayi ile anlattim,fakat depodaki benzin pisligini soylemedim..dikkatle dinledi,ve DEPODA PISLIK VAR dedi..(duyuyormusun Murat).Bana ozel bir filtre-honi verdi(fiyati 21,70 evro),bu filtre tabiiki pisligi birakmiyor,ilginc olan tarafi BENZINDE SU varsa bir damla su salmiyor depoya,su honinin icinde kaliyor,..tabiiki aldim.
yem:taze ufak mamun
kanca:normal 5no
balik:1 karagoz,1mercan,bol hanos

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk sizin oralar sığ olduğunda sanırım balık mayıs ayının yarısından sonra verimli olur,bu arada ne cıkarsa bereket versinAlkisSeerfBu arada Ayhanın balık bulucusu yokmuyduGulumsebenzin filtrende hayırlı olsunAffet
Bornova - izmir
Bul
boş gelmekten iyidir faruk abi o da yeter AlkisAlkis
bu arada benzin filitren hayırlı olsunSeerfWink
Bul
faruk abi coni vayt çözmüş olayı hemen Siyirdim İnşallah faydası olurda yeni aparatın birdaha aynı problem yaşanmaz. Birer tane tadımlık balık vermiş denizana size bugünlük,bereketli olsun faruk abi. SeerfAlkis

bu arada 5. foto da yine kaykılmışsın sen Siyirdim organizasyonlarda da böyle uyumazsın inşallah faruk abi Hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk stresini atmışsın birde güzel şekerleme yapmışsın daha ne olsun AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk sizin oralar sığ olduğunda sanırım balık mayıs ayının yarısından sonra verimli olur,bu arada ne cıkarsa bereket versinAlkisSeerfBu arada Ayhanın balık bulucusu yokmuyduGulumsebenzin filtrende hayırlı olsunAffet
Cok dogru abi,dedigin gibi guzel sirti,gece oltaciligi(mirmir-karagoz v.s.)mayistan sonra basliyor.her zaman berelet versin diyoruzAffet.,namertlik hic bir zaman.Ayhana balik bulucu yok.tesekkur ederim abiSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:boş gelmekten iyidir faruk abi o da yeter AlkisAlkis
bu arada benzin filitren hayırlı olsunSeerfWink
tesekkurler Ugur,sagolasinSeerf
Bul
fish or die yazdı:faruk abi coni vayt çözmüş olayı hemen Siyirdim İnşallah faydası olurda yeni aparatın birdaha aynı problem yaşanmaz. Birer tane tadımlık balık vermiş denizana size bugünlük,bereketli olsun faruk abi. SeerfAlkis

bu arada 5. foto da yine kaykılmışsın sen Siyirdim organizasyonlarda da böyle uyumazsın inşallah faruk abi Hehe
onada bereket diyoruz,Murat iki balik ama guzel bir deniz ......olsun havamizi-iyodumuzu aldik.
heee...senin coni vayt cin gibi abi!!!yok ben uyumuyorum sadece belimi ve gozlerimi dinlendiriyorum.zaten uyku konusunda hassasim eger rahatim olmazsa kesinlikle uyuyamamSmile
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk stresini atmışsın birde güzel şekerleme yapmışsın daha ne olsun AlkisSeerf
Evet Fikret iki -hatta uc gundur denizdeyim...yeni haftaya yeterince enerji depoladim...tam uyuyamasandan oyle bir uzanmak,iyi oluyorSeerf
Bul
Aretlik sandalda kahve keyfi yapmışınıza o yeter artar bile Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr`in intikami Albatros-gr 47 4,968 01-10-2009, 23:13
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi