14-04-2009, 19:13
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
balıkçılık tehlike altında
|
14-04-2009, 19:20
bu şekilde tepkileri tüm amatör balıkçı forum ve siteleri aynı anda emaillerle yaymaktadır sizlerde lütfen hem tarım ve köy işlerine email fax yoluyla ulaşın.ayrıca kendi arkadaşlarınızada iletin ki yayılsın.
14-04-2009, 20:21
benimde bukonuya bakışım belki sizlerden farlı bununacısını sonunda bizler çocuklarımız yada herkimse hepimiz çekeceğiz konuyu tüketici olan halkla ele almaklazım çünkü sonuçta tüketici olan halk boykot yapıp halk biraz dirayet ğösteripde bir yada iki hafta balıkyemese kimse bişey kaybetmez aksihalde ikiyılsonra balık yok deyipde şimdi hamsi 5 lira iken ikiyılsonra neden 50 lira diyecekolan onlar onun için benderimki herkez yanındaki balıkçıyı değilde sağında solunda kimvarsa ona durumun vahametini birkaçyılsonra naıl olacağını anlatsın biz balık severler nede olsa üç beş yakalaryeriz balığı ğümüş oltayla tutanlar düşünsün ben okadar hasta balıkçı olmama rağmen şuanda istersen herğün dünyanınsazan balığını tutacağımı biliyorum fakat ğitmiyorum çünkü biliyorumki balık şuan havyarlı ğidenler yokdeğil var elbette fakat enazından benim tutacaklarım havyarını rahatça dökebilecek sayğılar tümbalıkçı dostlara
14-04-2009, 20:32
maraton yazdı:benimde bukonuya bakışım belki sizlerden farlı bununacısını sonunda bizler çocuklarımız yada herkimse hepimiz çekeceğiz konuyu tüketici olan halkla ele almaklazım çünkü sonuçta tüketici olan halk boykot yapıp halk biraz dirayet ğösteripde bir yada iki hafta balıkyemese kimse bişey kaybetmez aksihalde ikiyılsonra balık yok deyipde şimdi hamsi 5 lira iken ikiyılsonra neden 50 lira diyecekolan onlar onun için benderimki herkez yanındaki balıkçıyı değilde sağında solunda kimvarsa ona durumun vahametini birkaçyılsonra naıl olacağını anlatsın biz balık severler nede olsa üç beş yakalaryeriz balığı ğümüş oltayla tutanlar düşünsün ben okadar hasta balıkçı olmama rağmen şuanda istersen herğün dünyanınsazan balığını tutacağımı biliyorum fakat ğitmiyorum çünkü biliyorumki balık şuan havyarlı ğidenler yokdeğil var elbette fakat enazından benim tutacaklarım havyarını rahatça dökebilecek sayğılar tümbalıkçı dostlaraRecep Bey merhaba. Genel düşünce olarak sizle aynı fikirdeyiz. Tabiki yasaklara uyulmak zorunda. Hatta burada yasal olanın yasaklanması istenmekte. Saygılar.
14-04-2009, 20:34
Sayın Başkanım Saygılar. Geleceğimize bırakacak miras açısından ülkemizde en önemli fakat nadiren düşündüğümüz görevde bulunduğunuzdan siz ve çalışma arkadaşlarınıza sonsuz teşekkürler ve başarılar dilerim. " Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ'de değişiklik yaparak, trol avcılığına açık karasularda dip trolü ile, tüm denizlerde ise gırgır ağları ile su ürünleri avcılığı yasağının başlama süresini bu yıl için 15 Nisan yerine 1Mayıs'a ertelenmiştir." kararı beni üzmüştür. Bir amatör balıkçı olarak sizlerin tüm kurallarına uyma ve tanıtarak insanların yasalara aykırı avlanmasına engel olmaya çalışan bir doğa sever, çevreci amatör balıkçıyım. Ticari amaçla av yapan vatandaşlarımızıda saygı göstermek istiyorum. Ancak sadece balık ağı ile, tür ve miktarlara uygun avlanılması gerektiği kanaatindeyim. Biliyorsunuz ki gırgırların özelliklede trolle avlananların denizlerimizi dibinden süpürdükleri aşikardır. Özellikle Karadenizde belirgin derecede balık nesilleri tükenmekle karşı karşıya. Bizler 2-3 sene trol avcılığı yasaklanmasına dair karar beklerken bu yasak süresinin ertelenmesi şaşırtıcı durumdadır. Karadenizde ticari amaçlı su ürünleri avcılığı yapan kişiler arasında araştırıldığında benimle hem fikir oldukları görülecektir. Dedemizden emanet aldığımız ülkemizi, torunlarımıza en güzel şekli ile iade etmek üzere her şey Türkiye için, saygı ile başarılar dilerim.
O kadar uğraştım bir saattirde göndermeye çalışıyorum ama bir türlü gönderemedim. gönderen arkadaşlardan bir zahmet yardım bekliyorum.
14-04-2009, 20:45
Merhaba arkadaşlar, dilekçeyi ben de gönderdim.İnşallah bu yanlıştan dönerler.
14-04-2009, 20:49
her zamanki terane sermaye malı götürüyo olan yine millete oluyo her yerde vatan millet sakarya indirangi cebe neyse siyaset yapıyo gibi olacam yapmayayım deveye demişler boynun eğri oda demiş nerem doğru
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
14-04-2009, 21:13
Anlamiyorum abi ya!!maddiyat her seyin uzerindemi?
![]() boyle kararlarla,yakin tarihte ne olacagini farkedemez olamazlar ![]()
14-04-2009, 22:40
Bu kadar tepkiye işallah hayırlı bir haber çıkmasını dilerim
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Su Altında Nefes Almadan 22 Dakika Durdu | nurideniz34 | 11 | 1,212 |
27-08-2016, 21:01 Son Yorum: tahsinmersin |
|
5-8 nisan avcilik ve balikçilik fuari | şerpa | 23 | 3,156 |