Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük bir çalışmanın sonunda malzemelerimi düzenlemeyi başardım(resim)
Alper eline sağlık, herşey yerli yerine oturmuş.Başlığı gördüğümde 4 gün ne yaptı acaba demiştimSiyirdimAma malzemeleri görünce anlaşıldı.Acil durumlarda dükkan açarsan bunlar bir yıl götürür ekonomiyiBoboŞaka bir yana iyi malzeme yapmışsın.Raporları bekliyoruz artık.Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhanekmekci yazdı:Malzemelerinin düzenli olduğu kadar tatlı suyu geçtim denizde avlanmayada yetecekAlkisSeerf
bu bir davet mi orhan abim ama sen bugün bizi görmezsin ne de olsa yusuf gelecek yanınaHappyselam söyle abicim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yeni işin hayırlı olsun alper Siyirdimbiraz daha malzeme alırsan yöre halkı senden alışveriş yapmaya başlar artık GulumseSeerf
abi ben bişeyi yaptımmı tam yaparım(sanırım abartırım)Siyirdimbi malzemeci dükkanını tamamen kaldırmadan duramamHappyhaftaya satışlara başlarım herhalde
Bul
doktor yazdı:sana helal olsun arkadaşım çok güzel bi paylaşım eline emeğine sağlık tertipli düzenli olursan ne nerde herzaman bulabilirsin tebrik ederim .Alkis
teşekkürler eren abicim.Gulumse
Bul
fish or die yazdı:alper abi yine güzel bir icat Bobo Herşey düzene girmiş aradığını hemen bulacaksın.Alkis
evet muratım bu malzemeleri bir yerde yığılı düşünsene aradığımı o anda bulamıyordum bıkmıştım zaten sonunda düzenledim teşekkürlerGulumse
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Maşallah deyim, vallahi süper bir toplama olmuş. Bura benim malzeme dükkanım desen inanırdım doğrusu. AlkisAlkis
serkan zaten öyleSiyirdim
Bul
Alper o malzemeleri karışık bir durumda düşünemiyorum her halde bir felaket sonrası durumu andırıyordu. Baksana 4 gün sürmüş. Malzemeci gibi olmuşsun sanırım uzun zaman her hangi bir şeye ihtiyacın olmayacak
Bul
Alper tebrik ederim çok güzel olmuş.Alkis
Unutmadan burası senin ev herhalde, yerin müsaitmişSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:alper eline sağlık güzel tertipli olmuş herşey elinin altında tabi birde fazladan oda olunca oluyor. yanlız kutudan kamışları nasıl çıkartıyorsun kafama takıldı rast gele..Alkis
teşekkürler abi burası benim apartmanın giriş katında, herkese ait ayrı ayrı kiler odaları var ayrıca abi kutunun üstünden matkapla zımpara taşı yardımı ile deldim makineler üstte duruyor üstten sokup yine üstten çekiyorum çıkıyor.
Bul
yalova tatar yazdı:alper güzel olmuş derli toplu Alkis ah bide bizde böyle düzenleyebilsekRolleyes
abi isteyince oluyor biraz zaman ayırmak gerekiyor(4 gün de olsa) 3 akşam gece 1 lere kadar, pazar öğleden sonradan akşam 10 kadar çalıştım valla hanım dövüyordu neredeyse...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi