Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Ehliyetler
Oktay teşekkürler ben hemen almalıyım sezona girdikmi yine zorlanırım
Bul
uğur seneye sende alcan Siyirdim
patron saol bilgilendirme için bende memur arkadaşlara bi sorayım varsa bi mecburiyet yaptırırlar bizede bi ehliyet HappySeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:desene banim ehliyetim yok diye.Siyirdim
aynen abimSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:uğur seneye sende alcan Siyirdim
patron saol bilgilendirme için bende memur arkadaşlara bi sorayım varsa bi mecburiyet yaptırırlar bizede bi ehliyet HappySeerf
inşallah abim Seerf
seni arabamla gezdiririmSiyirdim
Bul
arkadaşlar merhaba ben kemal(beleş) yeni katıldım aranıza bu ehliyet meselesini emniyete mesaj attım öyle bir zorunluluk yok diye cevap geldi.
Bul
beleş yazdı:arkadaşlar merhaba ben kemal(beleş) yeni katıldım aranıza bu ehliyet meselesini emniyete mesaj attım öyle bir zorunluluk yok diye cevap geldi.
Yeni ehliyetler karşısındada mesajı yazan kısımda beleş okuyunca bende şaşırmıştım. (yeni ehliyetler beleş) Kemal bey merhabalar, paylaşımlarınızın devamı dileklerim. Tekrar hoşgeldiniz.
Bul
beleş yazdı:arkadaşlar merhaba ben kemal(beleş) yeni katıldım aranıza bu ehliyet meselesini emniyete mesaj attım öyle bir zorunluluk yok diye cevap geldi.
teşekkürler kemal bey Gulumse
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Benim ehliyet parça parça oldu.1/4 İ yok.Yakında iyice küçülecek.Değiştireyim bariSiyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Benim ehliyet parça parça oldu.1/4 İ yok.Yakında iyice küçülecek.Değiştireyim bariSiyirdim

Ufuk hocam aynen.Aman dikkat.Geçen hafta ehliyetin eksik diye ceza yedim.Trafiğe yakalanma.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kılıç ve Ton balığında yeni boylar. turna 0 1,336 17-05-2013, 12:03
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi