Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siz ne yapardiniz
Farukcum,cehaletimi mazur gör...
Deniz araçlarına SİGORTA yapılmıyormu?
Smile
Bul
bence motoru çıkarıp sağplama almak lazımGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Faruk abi bir kaç fikrim var.ama burdan konuşmakla olmayacağını biliyorum.
sadece şu anki düşüncelerimdir.
valla hiç teknem motorum olmadı .ama hırsızın açamıyacağı kilit yoktur.
** eğer teknede muhafaza etmek ve taşımasıda zor ise.limanda kapalı ve güvenli bir yer varsa oraya kilitlemek.
** yada motoru başka bir koruyucu ile tekneye sabitlemek.mesela demirden kafes yaptırıp güzelde bir kilit taktıracan.hiç olmazsa tekneye geldiğinde sadece kiliti açmakla uğraşırsın.ufak bir çizim yaptım.anlaşılabiliyordur sanırım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Baby şimdiki devirde yanında taşıdığın mal senindir uzakda bırkdığın değil biri hemen el uzatıp yeni sahibi olabiliyor bu nasıl iş anlamadım ama birileri kolay yoldan mal sahibi olmak hoşuna gidiyor onun için yanında taşı malın senin olsun
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
araphüso26 yazdı:bence iki güzel kürek al onlarla idare et çalarlarsa bile yenileri ucuz olurSiyirdim
aklinla bin yasa Huseyin....boylece kimse uzulmezSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:Farukcum,cehaletimi mazur gör...
Deniz araçlarına SİGORTA yapılmıyormu?
Smile
motorum calindiktan sonra,bunu almadan kac tane sigorta sirketine sordum...hic biri yapmiyor..sizin motorlari cok caliyorlar..biz odeyemeyiz diyorlar direk
Bul
istavritci yazdı:bence motoru çıkarıp sağplama almak lazımGulumse
motoru yerine percinledik..cikarilmasi zor
Bul
SerenaY66 yazdı:Faruk abi bir kaç fikrim var.ama burdan konuşmakla olmayacağını biliyorum.
sadece şu anki düşüncelerimdir.
valla hiç teknem motorum olmadı .ama hırsızın açamıyacağı kilit yoktur.
** eğer teknede muhafaza etmek ve taşımasıda zor ise.limanda kapalı ve güvenli bir yer varsa oraya kilitlemek.
** yada motoru başka bir koruyucu ile tekneye sabitlemek.mesela demirden kafes yaptırıp güzelde bir kilit taktıracan.hiç olmazsa tekneye geldiğinde sadece kiliti açmakla uğraşırsın.ufak bir çizim yaptım.anlaşılabiliyordur sanırım.
Ilker cizim super....cok guzel anlasiliyor..bu yazin degilde,(cunku yazin her gun gibi baliga cikiliyor) kisin limanlarda birakilanlar icin parlak bir fikirAlkisfotoyu,aldim..arakadaslara gosterecegim...sagolSeerf
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Baby şimdiki devirde yanında taşıdığın mal senindir uzakda bırkdığın değil biri hemen el uzatıp yeni sahibi olabiliyor bu nasıl iş anlamadım ama birileri kolay yoldan mal sahibi olmak hoşuna gidiyor onun için yanında taşı malın senin olsun
Abi cok dogru..mali insanin elinin altinda olmali...ama dedikya,limandan baliga cikmak cok kolay,tembel isiSiyirdim
Bul
faruk kaptan tekneye binildıgı an harekete duyarlı bir tane alarm taktırabilirsin,az cok epey faydası olur.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi