Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzücü bir olay
yeni haber aldım çok üzüldümSad( daha önce gonderdiğim fotoların içinde alabalıklar vardı o balıkları tuttuğum su kaynağına bir güzel ağ döşenmişler bir tane bile balık kalmamış bundan sonra alabalık tutmak anı olacak heraldeSad(
Bul
..........
Bul
                Ne deyebiliriz ki.Bilinçsizlik... :0521:
Bul
cahitusta çok haklısın ben de başka bişey diyemiyorum artık
Bul
valla halkımız kendi ya da başkalarının bilinçsizliği yüzünden mağdur oluyor geçenki japon sazan örneği de var
Bul
Yazık tamamen yazık .
Egemen tamam ağ atmış olabilirler ama hepsini bitiremezler,kıyıda köşede daha olduğunu sanıyorum.Bari bundan sonra orayı biraz kollarsan arada bir gezip gördüklerini Jandarmaya aktarırsan senin ve bizlerin hakkı olan balıkları korumuş olursun.Bu insanları ihbar etmekten çekinmeyelim lütfen.
Bul
ağaçları budamak için makaslar vardır sapı uzun(5 metre filan).bi tane bulabilirsen gerisini söylememe gerek yok sanırım.
Bul
biz bu sorun ları hep yaşıyoruz yaşamayada devam etceğiz çünkü cehalet ve bencillik hat safada çok üzüldüm
Bul
.............
Bul
ben görmedim ama soyleyen arkadas ağ atmışlar dedi bir de o kadar küçük ve pek bilinmeyen bir yer ki ağ atmak baya bi açgözlülük oluyor ve sonuçta balık kalmamış
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  resimler gerçekten üzücü morbalık 3 2,314 03-06-2006, 17:28
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi