03-04-2009, 11:33
yalçın abi izmirden yeni üyemiz kalp amaliyatı dolayısı ile balıkçılık ve dalma işlerinden uzak kalmış,kendisi ile mesajlaşıyoruz ve sizlerlede tanıştırmak istedim,bana yolladıgı son özel mesajı sizlerle paylaşmak istiyorum.
------------------------------------------------------------
Günaydın Nihat Bey.
Ben Yalçın Çölak,evli beş çocuklu,yorgun bir emekliyim.
İzmir'de Yaşıyorum.
Eve gelir gelmez hemen pc'yi açıp siteye giriyorum.
Girmeyi başarabildiğim her yazıyı okuyup birşeyler yazmaya gayret ediyorum.Site Hiyerarşisini bilmiyorum.Umarım bir saygısızlık etmemişimdir.İstemeden yaptığım bir şey olduysa lütfen beni uyarın.
Sizin sitedeki aktifliğinize hayranım.
Çok uzun yıllar su altı ve olta ile amatörce avcılık yapmaya çalıştım.Çanakkale'den Antalya'ya kadar tüm sahilde avlandım.Ameliyattan önce balık dendimi elim ayağıma dolaşır,çocuk gibi heyecanlanırdım.Şimdi ise sitenizi takibederek o heyecanları tekrar yaşamaya çalışıyorum.Sanal alemde gerçek dostluklar kurmuşsunuz.Sizleri kutlarım.Benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.İzmir'e yolunuz düşerde ararsanız sevinirim.İzmir ve çevresinde yapılabilecek her türlü faaliyette elimden geleni yapmaya hazırım.
Yanıkkahveler Buca
------------------------------------------------------------------
ayrıca telefon ve adres bilgilerinide vermiş onları yönetim odasındaki arşivimize ekledim.
------------------------------------------------------------
Günaydın Nihat Bey.
Ben Yalçın Çölak,evli beş çocuklu,yorgun bir emekliyim.
İzmir'de Yaşıyorum.
Eve gelir gelmez hemen pc'yi açıp siteye giriyorum.
Girmeyi başarabildiğim her yazıyı okuyup birşeyler yazmaya gayret ediyorum.Site Hiyerarşisini bilmiyorum.Umarım bir saygısızlık etmemişimdir.İstemeden yaptığım bir şey olduysa lütfen beni uyarın.
Sizin sitedeki aktifliğinize hayranım.
Çok uzun yıllar su altı ve olta ile amatörce avcılık yapmaya çalıştım.Çanakkale'den Antalya'ya kadar tüm sahilde avlandım.Ameliyattan önce balık dendimi elim ayağıma dolaşır,çocuk gibi heyecanlanırdım.Şimdi ise sitenizi takibederek o heyecanları tekrar yaşamaya çalışıyorum.Sanal alemde gerçek dostluklar kurmuşsunuz.Sizleri kutlarım.Benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.İzmir'e yolunuz düşerde ararsanız sevinirim.İzmir ve çevresinde yapılabilecek her türlü faaliyette elimden geleni yapmaya hazırım.
Yanıkkahveler Buca
------------------------------------------------------------------
ayrıca telefon ve adres bilgilerinide vermiş onları yönetim odasındaki arşivimize ekledim.