Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mamunun çıkartılması
şu iş yorucuda olsa o kadar zevkliki..yemini çıkardığın zaman balığı garanti altına almış gibi oluyorsun..canlı canlı bol bol kendine ait..hem parada vermiyorsun..tuttuğun balık ozaman daha zevk veriyor kendi çıkardığın yemle balık tutmak başka bir duygu..asıl balıkçılıkta budur..paylaşım için teşekkürler..rastgele..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:şu iş yorucuda olsa o kadar zevkliki..yemini çıkardığın zaman balığı garanti altına almış gibi oluyorsun..canlı canlı bol bol kendine ait..hem parada vermiyorsun..tuttuğun balık ozaman daha zevk veriyor kendi çıkardığın yemle balık tutmak başka bir duygu..asıl balıkçılıkta budur..paylaşım için teşekkürler..rastgele..
ozan haklı olmasına haklısında herkeste yapamazki bunları,ancak teke çıkartıyoruz işte Gulumse
Bul
BALIK and OZAN yazdı:şu iş yorucuda olsa o kadar zevkliki..yemini çıkardığın zaman balığı garanti altına almış gibi oluyorsun..canlı canlı bol bol kendine ait..hem parada vermiyorsun..tuttuğun balık ozaman daha zevk veriyor kendi çıkardığın yemle balık tutmak başka bir duygu..asıl balıkçılıkta budur..paylaşım için teşekkürler..rastgele..
Ozan soylediklerinde kesinlikle haklisinda...o isi 1999 yilina kadar inan cok yaptik...(4-5 msj evveline mamun duzenegimin fotosunu da koydum.)mamunu cikarirken,bayagi bir yoruluyorsun,ondan sonrada balikcilik,yorgunluk ikiye katlaniyor.Fakat dedigin gibi bol-taze yem,kendi yemin baska bir haz veriyor insanaSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ozan haklı olmasına haklısında herkeste yapamazki bunları,ancak teke çıkartıyoruz işte Gulumse
haklısın abi herkes yapamaz..ama bizim burlarda çıksa kesin çıkarırdım..gırtlağıma kadar suya girip kürekle kurt çıkardığım oldu..sonrada o yorgunlukla karşıya geçip birazda yürüyüp çok balık tuttum..işte bunu yapıp balık tutan adam biraz daha balığa aşık..yoksa herşey hazır balık tutmak zevk vermiyor bana..sağlıklımı diyeceksin tabiki hiçte değil..bu hayvanlar biraz pis balçıklı sularda oluyorlar..o yüzden sağlığımızı kötü etkileyebilir..zargana süzmek bile ne kadar yorucudur bilirsin ama sonucunda gelecek olan kovana lüferler olunca yorgunluk falan vız geliyor..saygılar..Gulumse
Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Aksam size soylemistim....bulacagim 10 sene evvelki bizim mamun duzenegini diye...bizim bir arka bahce var,orada atili duruyordu..agaclari epey curumus(kaziklarin bataga giren tarafi tabii daha uzundu ama curumus-kirilmis).Mamunlari sarmak icin kullandigimiz bez ise,pencerelere takilan plastik sinek teli...cok kullanisli ,cunku suyu saliyor,tabii mamunu salmiyordu..
Simdi sira Orhan abide,bir bardak mamun alip.sayacakSiyirdim

Faruk abi kullanmamanıza rağmen o zamandan hala sağlam kalmış bile sayılır.Bugün gerçekten nostalji olmuş sizin için.Bravo vallahi dile kolay 10 yıl.Paylaşım için teşekküler.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi kullanmamanıza rağmen o zamandan hala sağlam kalmış bile sayılır.Bugün gerçekten nostalji olmuş sizin için.Bravo vallahi dile kolay 10 yıl.Paylaşım için teşekküler.Alkis
Bahadir..agaclari curumus,fakat bezi plastik oldugu icin bir sey olmamis..elime aldigimda(foto cekmek icin)soyle bir durdum...duzenege bakarken o yillari hatirladim....Fikret`ede ilk cevabimda onun icin tesekkur ettim ya..beni yillar evvele goturduSeerf
Bul
bilmemmi ozan ereglide kumda ne yapacagız diye düşünürken 15 dakikada teke doldurmuştun kovaya ben bile 30 senelik mekanımda nereden buldun bunları demiştim,gece karanlıkta kafa lambası ve kepçeyle teke bulmuştun Siyirdim
ilk kartal organizasyonundada 2 kova tekeyle gelmiştiniz yücelle Seerf
cidden ozan her organizasyonda olan bi ikimiz varız gibime geliyor ilk beşiktaşta 4 kişi toplandıgımızda,koçtaştaki organizasyonların hepsinde,çanakkalede,tarabyada,yeşilköyde,hayalkahvesinin 2 sindede,modada eşkina tuttugumuz 2 sindede vardık SeerfSeerf
nice organizasyonlara kardeşim Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bilmemmi ozan ereglide kumda ne yapacagız diye düşünürken 15 dakikada teke doldurmuştun kovaya ben bile 30 senelik mekanımda nereden buldun bunları demiştim,gece karanlıkta kafa lambası ve kepçeyle teke bulmuştun Siyirdim
ilk kartal organizasyonundada 2 kova tekeyle gelmiştiniz yücelle Seerf
cidden ozan her organizasyonda olan bi ikimiz varız gibime geliyor ilk beşiktaşta 4 kişi toplandıgımızda,koçtaştaki organizasyonların hepsinde,çanakkalede,tarabyada,yeşilköyde,hayalkahvesinin 2 sindede,modada eşkina tuttugumuz 2 sindede vardık SeerfSeerf
nice organizasyonlara kardeşim Seerf
Allah bizi ayırmasın..sağlık sıhhat versin..gönüllerimiz bir..her zaman görüşemiyoruzz ama kalp ve yürek sizlerle.arada işte görüşüyoruz tatmin etmese de bunada şükür..iyiki tanışmışız iyi varsın abicim..ben herkesi seviyorum ne mutluki bana aklına geldiğim biryerlerde yaşayan çok değerli dostlarım var..arada rüya görüyorum senin fenerin orda demir atmışız elimde olta gece ..indirmişim aşşağıya güm diye bir vuruş alıyorum..herhalde levrek..orası halan aklımdan çıkmıyor ölmeden yine bi şek,lde gitmek istiyorum oraya..
Seerf
Bul
inşallah ozan o kadar büyük olmayacak bir rüya değilmiş yaww kolay ilk fırsatta inşallahhSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:inşallah ozan o kadar büyük olmayacak bir rüya değilmiş yaww kolay ilk fırsatta inşallahhSeerf
tamam abi teşekkür ediyorum..saygılar..rastgele..76
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi